TS: Lauri Kattelus sittenkin mukaan Naantalin kaupunginjohtajakisaan

0
Lauri Kattelus

Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus (kok.) on antanut suostumuksensa Naantalin kaupunginjohtajan virkavaaliin, kertoo Turun Sanomat. Kattelus nousee kisaan mukaan varsinaisen hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyi joulukuun lopussa.

Laitilan Sanomien haastattelussa ennen joulua (22.12.2020) Kattelus kertoi, ettei ole hakenut Naantaliin kaupunginjohtajaksi. Kun paikka hänen lapsuuden kotimaisemissaan tuli avoimeksi, moni mietti, onko hän hakijoiden joukossa.
– En ole. Tulin Laitilaan tositarkoituksella, hän vakuutti silloin Laitilan Sanomille.

 

Hakuajan päättymiseen mennessä kaupunginjohtajahakemuksia oli tullut Naantaliin 16 ja lisäksi kaksi oli antanut suostumuksensa, kertoo Turun Sanomat.
Naantalin kaupunginjohtajan valintatyöryhmä valitsee torstaina 5–8 ehdokasta, jotka sen mielestä kaupunginhallituksen tulisi valita haastatteluun.

 

Naantalin kaupunginjohtajan virkaa hakee myös Laitilan entinen sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Mattila. Mattilan virkasuhde Salossa purettiin juuri ennen koeajan loppumista marraskuussa. Mattila on kertonut valittavansa potkuistaan.