Valmet Automotivella kesätyöpaikkoja korkeakouluopiskelijoille ja koululaisille

0
Autotehtaalla tarvitaan kesätyöntekijöitä toukokuun alusta elokuun loppuun. Arkistokuva: Timo Jakonen

Valmet Automotive tarjoaa sataa kesätyöpaikkaa Uudenkaupungin autotehtaalla, Salon akkutehtaalla sekä Turun toimipaikassa. Kesätyöpaikkoja on opiskelijoille avoinna lähes kaikissa yrityksen toiminnoissa ja lukuisissa eri tehtävissä. Ammattikorkea- ja yliopisto-opiskelijoiden haku alkaa 18. tammikuuta, TET-harjoittelijoiden 1. maaliskuuta.

– Valmet Automotive panostaa kesätyöpaikkojensa laatuun. Tavoitteena on tarjota vastuullisia tehtäviä, joissa opiskelijat voivat hyödyntää koulutustaan ja täydentää osaamistaan käytännön kokemuksilla, autotehdas tiedottaa.

Korkeakouluopiskelijoille on tarjolla esimerkiksi esimies- ja tuotekehitystehtäviä sekä kunnossapidon, prosessien ja tuotantorobotiikan suunnittelua.

Uudenkaupungin autotehtaalla on korkeakouluopiskelijoille avoinna 40 tehtävää tuotannossa, ostossa, SCM-toiminnoissa sekä HR-, ICT-, myynti- ja talousosastoilla. Lisäksi Valmet Automotive tarjoaa autotehtaalla 40 TET eli Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelupaikkaa 15–17-vuotiaille koululaisille.

Kesätöiden kampanjointi keskittyy verkkoon, jonne perustetaan kampanjalle oma kotisivu.

– Näkyvyyttä haetaan myös kattavasti sosiaalisen median kanavilla. Lisäksi Valmet Automotive osallistuu Turun ja Tampereen yliopistojen virtuaalisille uramessuille.

Kesätyöjaksot ovat 1–4 kuukauden mittaisia ja ajoittuvat välille toukokuun alusta elokuun loppuun. Koululaisten TET-harjoittelujaksot kestävät kaksi viikkoa kesä–heinäkuussa. Hakulinkki kaikkiin kesätyötehtäviin löytyy Valmet Automotiven verkkosivujen työpaikat-osiosta.