Varsinais-Suomen Urheilugaalaa juhlitaan virtuaalisesti

0
Viime vuonna Jyskeen puheenjohtaja Ilkka Vuorela sai Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Laitilan Vuoden Seuratyöntekijän tunnustuksen. Vierellä Jyskeen toiminnassa myös aktiivisesti mukana oleva vaimo Evastina Hurme-Vuorela. Kuva: Katri Viherjälaakso

Ari Anteroinen

Koronarajoitusten takia Varsinais-Suomen Urheilugaalaa tänä vuonna ei järjestetä suurena urheilukansan kokoontumisena – mutta järjestetään kuitenkin.

Tapahtuma on normaalisti myyty useana vuonna loppuun.

– Viime vuonna Turun Logomossa väkeä oli koolla 900, kertoo tapahtuman tuottaja Tino-Taneli Tanttu.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjestäjä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry eli LiikU ja yhteistyökumppani Turun Urheilutoimittajien kerho odottavat, että tämän vuoden virtuaalinen gaala innostaa jopa enemmän yleisöä.

– Maakunnan suurinta urheilun respect-juhlaa pääsevät kaikki halukkaat seuraamaan suorana televisiolähetykenä livekatsomo.fi -alustan kautta. Odotamme moninkertaista yleisöä eli tuhansia katsojia, Tanttu sanoo.

Parhaat varsinaissuomalaiset urheilijat ja muu liikuntaväki ei siis jää ilman huomionosoituksia tänäkään vuonna. Palkittujen kunniaksi voi nyt kilistellä ihan kotisohvilla.

Sitä normaalisti LiikU ry:ssä terveysliikunnan kehittäjänä toimiva Tino-Taneli Tanttu ei nyt tuottajan ominaisuudessa lähde vielä paljastamaan, ropiseeko palkintoja Vakka-Suomeen.

– Mutta vuoden seuratyöntekijöitä tullaan kyllä palkitsemaan alueen seuroista. Seuratyöntekijät eivät tosin ole paikalla studiossa, sillä korona estää isojen joukkojen kutsumisen. Palkitut henkilöt tuodaan gaalassa kuitenkin esille toisella tavalla, Tanttu toteaa.

Varsinais-Suomen Urheilugaala 31.1. on katsottavissa suorana TV-lähetyksenä osoitteessa livekatsomo.fi . Warm up alkaa kello 16.30.