Vihdoin lunta! – Katso kuvat siitä, miten laitilalaiset ottivat talven vastaan

0
Daniel Mattila ja Arvo Pohjalainen tykkäävät lumirakentamisesta. Aurauslumien tiiviistä kimpaleista poikien käsissä syntyy igluja. Sellaisen pojat ovat tehneet muun muassa iltapäiväkerhon pihaan. - Harmi, kun sen sisälle ei anneta mennä.

Tiistaina ja keskiviikkona satanut lumi toi Laitilan seudulle postikorttimaisemat. Pulkat ja sukset haettiin esiin. Lunta lykättiin ja linnoja rakennettiin.

Lumisateen ja lauhan sääjakson jälkeen pakkaset kiristyvät torstain ja perjantain välisenä yönä lähemmäs -30 astetta. Ennusteiden mukaan lähipäivinä ankarat pakkaset ainakin hetkeksi hellittävät, mutta lämpötila pysyy selvästi nollan alapuolella.

Laitilan Sanomien avustaja Jussi Vaajasaari ikuisti kaupunkilaisten tunnelmia lumen keskellä.