Kaupunki palkitsee menestyneet urheilijat etätilaisuudessa

0
Arkistokuva

Vuosittaiseen tapaan Laitilassa on huomioitu menestynyt urheilija, valmentaja tai vetäjä, tulokas ja joukkue. Liikuntatoimi on kerännyt seuroilta, jaostoilta ja muilta toimijoilta ehdotuksia palkittavista henkilöistä ja joukkueista.

Valintojen lähtökohtana on laitilalaisuus, mutta joukkueeseen voi kuulua myös muiden paikkakuntien edustajia. Valiokunta teki valinnat ehdotusten perusteella ja huomioi myös edellisenä vuonna SM-kisoissa tai arvokkaammissa kisoissa kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet laitilalaiset urheilijat. Pitkän, 20-vuotisen käytännön mukaan kaupungin SM-menestyksen huomioiminen koskee aina 14-vuotiaista veteraanisarjoihin asti.

Palkinnon saajat julkistetaan torstaina 25.2. kello 18 Laitilan kaupungin liikuntatoimi -facebook-sivuilla tapahtuvassa live-lähetyksessä.