Kulttuuriviikon Mars vs. Venus show & dinner -tapahtuma siirtyy ensi vuoteen

0
Arkistokuva

Koronapandemiatilanne aiheuttaa edelleen muutoksia 13. Kustaa Hiekka-kulttuuriviikon tapahtumiin.

– Tilanne on tapahtumatoiminnan kannalta haasteellinen ja toivomme kaikilta kärsivällisyyttä, jotta koronatilanne saadaan hallintaan. Tämänhetkinen tilanne vaikuttaa varsin lupaavalta, josta kaikille iso kiitos, kulttuuriviikon suunnitteluryhmän puheenjohtaja Jussi Kauranen viestittää.

Jo kertaalleen siirretty Mars vs. Venus show & dinner -tapahtuma siirretään tammikuulle 2022 osaksi 14. Kustaa Hiekka -kulttuuriviikon tapahtumia. Uusi tapahtumapäivä on perjantai 28.1.2022. Liput  tapahtumaan ovat myynnissä lippu.fi-palvelussa.

Jo lunastetut liput käyvät sellaisenaan uuteen tapahtumapäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voivat lippunsa lunastaneet hakea lippurahojensa palautusta sähköpostitse 28.2.2021 mennessä lähettämällä nimi, tilitiedot sekä lipusta löytyvä tilausnumero osoitteeseen peruutukset@lippu.fi.