Kuvankaunis Laitila – Nuorisotoimen valokuvauskilpailu poiki jatkoksi haasteen ulkoiluun ja valokuvaukseen

0
Aliisa Kylä-Heikon talvinen maisema voitti nuorisotoimen kuvakilpailun. Kuvakaappaus on otettu nuorisotoimen Facebook-sivulta.

Laitilan nuorisotoimi järjesti viime viikolla valokuvauskilpailun. Kilpailun voitti Aliisa Kylä-Heiko. Kilpailussa kuvia julkaistiin tunnisteella #kuvankaunislaitila.

Kulttuuritoimi jatkaa tempausta haastamalla kaikki laitilalaiset ulkoilemaan ja valokuvaamaan.

– Vallitsevat rajoitukset eivät estä ihmisiä liikkumasta ja nauttimasta kauniista maisemista. Laitilasta löytyy paljon kauniita maisemia ja meillä jokaisella on omat lempipaikkamme. Oli se sitten jokin tietty paikka lenkkipolun varrella, pellonreuna, oma takapiha tai vaikkapa lapsuuden leikkipaikka, menkää nauttimaan luonnosta. Ottakaa samalla myös kuvia ja julkaiskaa ne somessa #kuvankaunislaitila, kertoo vs. kulttuuripäällikkö Antti Maantiehinno.

Julkaisualustalla ei ole väliä ja kuvia voi myös halutessaan lähettää sähköpostilla julkaistavaksi osoitteeseen antti.maantiehinno@laitila.fi.

– Myöhemmin keväällä koostamme näistä digigallerian, joka esittelee kaupunkiamme. Turvavälit ja vallitsevat rajoitukset on helppo huomioida luonnossa. Näytetään yhdessä, kuinka kaunis paikka Laitila onkaan!