Laitilan tilastoihin merkittiin tänään kaksi uutta tartuntaa – Viimeisen kahden viikon aikana tartuntoja on todettu kahdeksan

0
Arkistokuva

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastoihin merkittiin tänään kaksi uutta tartuntaa Laitilaan. Uuteenkaupunkiin merkittiin yksi uusi tartunta. Kaikkiaan Varsinais-Suomessa todettiin tänään 56 uutta tartuntaa. Eniten tartuntoja todettiin Turussa, jossa oli 28 uutta tartuntaa.

Laitilassa on viimeisen kahden viikon aikana todettu kahdeksan koronavirustartuntaa. Kaikki tartunnan saaneet ovat edelleen eristyksessä. Tartunnoista kahden alkuperä ei ole tiedossa. Kuuden muun henkilön tartunnanlähde on saatu selville. Altistuneita on samalla aikavälillä todettu 19 ja he ovat kaikki karanteenissa.

Laitilassa on tähän mennessä todettu yhteensä 77 tartuntaa.