Laitilassa aloitetaan massarokotukset ensi viikolla Finnlamex-hallilla – Rokotusaikoja voivat varata yli 70-vuotiaat ja riskiryhmään kuuluvat

0
Arkistokuva

Laitilan Finnlamex-hallilla järjestetään ensi viikolla keskiviikkona ja torstaina rokotetilaisuus, jossa yli 70-vuotiaille ja samassa taloudessa asuville omaishoitajille sekä ensimmäiseen riskiryhmään kuuluvilla on mahdollisuus saada koronarokote.

Tilaisuudessa voi saada rokotteen vain varaamalla ajan etukäteen. Aikoja voi varata puhelinnumerosta 02 85018307. Rokotetilaisuus on keskiviikkona ja torstaina kello 10–19. Ajat täytetään ajanvarausjärjestyksessä.

Lisätietoja kaupungin sivuilta

Viikonloppuna Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastoihin merkittiin yhteensä neljä uutta koronatartuntaa Laitilaan. Sekä lauantaina että sunnuntaina tiedotettiin kahdesta tartunnasta. Maanantaina Laitilan tilastoihin ei tullut lisää tartuntoja.

Terveyskeskus tiedottaa, että viimeisen kahden viikon aikana Laitilassa on todettu 14 koronavirustartuntaa, joista eilen maanantaina kymmenen oli edelleen tartuntatautilain mukaisessa eristyksessä. Samalla aikavälillä altistuneita on todettu 42, joista 36 on edelleen karanteenissa.

Tartuntojen jäljitettävyys viimeisen kahden viikon aikana on ollut hyvä, sillä vain kahden tartunnan saaneen tartunnanlähde ei ole tiedossa. Tähän mennessä Laitilassa on todettu kaikkiaan 82 koronavirustartuntaa.