Pyhärannassa syysloma yhtä aikaa Rauman kanssa

0
Arkistokuva

Pyhärannan koulujen syyslukukausi alkaa ensi syksynä keskiviikkona 11.8. ja päättyy keskiviikkona 22.12. Viisipäiväistä syyslomaa vietetään viikolla 43 eli 25.–29.10. Kevätlukukausi alkaa maanantaina 10.1.2022 ja päättyy lauantaina 4.6.2022. Talviloma on viikolla kahdeksan. Esiopetuksen toimintakausi on muutoin sama, mutta kevätlukukausi päättyy jo perjantaina 3.6.

Lukuvuotta valmisteltaessa on hyödynnetty verkkokyselyä, jossa kuultiin perheitä ja opetushenkilöstöä. Kyselyn mukaan Rauman kanssa yhteneväinen lukuvuosi oli suositumpi. Kuluvana vuonna Pyhäranta on noudattanut Laitilan kanssa yhtenäistä mallia.

Valtaosa Pyhärannan yläkoululaisista käy koulua joko Raumalla tai Laitilassa. Rauman ja Laitilan lukuvuodet ovat muutoin yhtenäiset, mutta Raumalla vietetään syyslomaa viikolla 43 ja Laitilassa viikolla 41.