Jussi Kauranen hakee Hj. Nortamon peruskoulun rehtoriksi ja Karin kampuksen johtajaksi

0
Laitilan suunnalta on ollut vetoa isompaan kaupunkiin, Raumalle. Arkistokuva: Riitta Salmi

Vakka-Opiston vs. rehtori Jussi Kauranen on niiden yhdeksän hakijan joukossa, jotka tavoittelevat Hj. Nortamon peruskoululle rehtorin ja Karin kampuksen johtajan tehtäviä Raumalla.

Virkaa hakivat myös Outi Caven Raaseporista, Sanna Hirvola Turusta, Eliisa Hyle-Sjövall Raumalta, Sari Lukka Harjavallasta, Matti Luoma Nakkilasta, Janne Malmelin Raumalta, Pekka Simberg Pomarkusta ja yksi joka ei halua nimeään julkisuuteen.

Seuraavassa vaiheessa valitaan haastatteluihin kutsuttavat. Haastattelut järjestetään huhtikuussa. Haastatteluvaiheessa jatkoon valituille henkilöille järjestetään soveltuvuusarvointi osana valintaprosessia ennen lopullista valintapäätöstä.

Hj. Nortamon peruskoulu on noin 480 oppilaan yläkoulu, joka toimii tällä hetkellä väistötiloissa ennen siirtymistään Karin kampukseen.

Kampuksen johtajaa vastaa kampustoiminnan sisällön suunnittelusta ja toimintakulttuurin luomisesta yhteistyössä muiden kampukseen siirtyvien toimijoiden kanssa. Vuonna 2023 valmistuvaan vapaa-aika ja koulukeskukseen tulevat sijoittumaan Hj. Nortamon peruskoulun lisäksi uimahalli, kansalaisopisto, musiikkiopisto, liikuntahalli ja nuorison kokoontumistilat.