Kulttuuriavustukset haettavissa

0
Arkistokuva: Riitta Salmi.

Laitilan sivistysvaliokunta julisti kulttuuriavustukset haettaviksi. Hakemukset täytyy jättää 12.4. mennessä.

Avustusilmoitus julkaistaan kaupungin nettisivuilla ja Laitilan Sanomissa. Kulttuuriavustuksia varten on kulttuuritoimen talousarviossa varattu 4 000 euroa. Kulttuuriavustukset ovat luonteeltaan kohdeavustuksia, ja niiden avustusperusteita ovat pitkäjänteinen työ, saavutetut tulokset, uudet ideat ja taloudellisen tuen tarve laitilalaisen kulttuurin saralla.

Kulttuuriavustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksiin tulee liittää yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020, talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2021 tai muulla luotettavalla tavalla esitetty avustuksen käyttötarkoitus ja muu mahdollinen rahoitus.