Laitilan liikunta- ja nuorisotoimen kohdeavustukset haettavissa

0
Arkistokuva.

Laitilan liikunta- ja nuoristoimen kohdeavustukset ovat nyt haettavissa. Liikuntatoimen avustusten hakuaika on 1.3.–31.3. ja 1.10.–31.10. Timmi-järjestelmässä. Nuoristoimen kohdeavustuksia voi hakea 1.3.–21.11. välisenä aikana. Hakuoheet löytyvät nuorisotoimen sivuilta.

Liikuntatoimen kohdeavustuksia voidaan hakea lasten- ja nuorten harrastustoiminnan lisäämiseen haja-asutusalueilla, soveltavan liikunnan kehittämiseen ja lisäämiseen, varttuneen väen liikunnan lisäämiseen ja koronan torjumisesta syntyneisiin materiaalikustannuksiin, joita voivat olla muun muassa käsidesin hankkimisesta koituneet kustannukset.

Nuorisotoiminnan kohdeavustuksia voidaan hakea esimerkiksi nuorille tarkoitetun tapahtuman, hankkeen, näyttelyn, projektin, kurssin, leirin tai retken järjestämiseen. Kohdeavustusta ei myönnetä hakijatahon perustoimintaan. Avustusta voidaan myöntää myös laitilalaisten nuorten hyvinvointia tukeviin hankintoihin. Sitä voivat hakea laitilalaiset nuorisoyhdistykset, rekisteröimättömät yhdistykset ja nuorten vapaat toimintaryhmät, jotka edistävät nuorten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja. Yhdelle toimijalle voidaan hakemuksesta myöntää avustusta enintään 1 000 euroa.

Liikuntatoimen ja nuorisotoimen perusavustusten sekä liikuntatoimen kenttämäärärahojen hakuaikaa on huhtikuu 2021.