Laitilassa koronarokotuksia on saanut yli 550 henkilöä

0
Laitilan terveyskeskuksen viime viikon tilastot kertovat, että ensimmäiset ryhmä on Laitilassa saatu ensimmäisen kerran rokotettua.

Laitilan terveyskeskuksen viime viikon tilastot kertovat, että kunnassa 553 henkilöä on saanut ensimmäisen rokoteannoksen koronavirusta vastaan. 46 henkilöä on rokotettu kahdesti riittävän suojatehon saamiseksi.

Ensimmäiset rokotteet on annettu kaikille halukkaille koronapotilaita hoitavan terveydenhuollon henkilöstön sekä vanhusten asumispalveluyksiköiden henkilökunnan ja asukkaiden osalta. Koronapotilaita hoitavaa terveydenhuollon henkilöstöä on Laitilassa 38. Vanhusten asumispalveluyksiköiden henkilökunnasta 183 on saanut rokotteen ja asukkaista 172.

Yli 80-vuotiaita laitilalaisia on rokotettu 264, yli 70–80-vuotiaita 26 ja alle 70-vuotiaita riskiryhmäläisiä 42.

Rokotettavien määrän odotetaan tuplaantuvan tämän viikon aikana, kun Laitila rokottaa 522 henkilöä Finnlamex-hallilla tänään keskiviikkona. Tilaisuuteen annettiin rokoteaikoja sekä ikäihmisille että alle 70-vuotiaille ensimmäiseen riskiryhmään kuuluville.

MUOKATTU 3.3. kello 13.54. Lisätty tänään keskiviikkona rokotettavien määrä.