Naantalin uudeksi kaupunginjohtajaksi valittiin Laura Leppänen

0
Arkistokuva: Laura Leppänen

Naantalin kaupunginvaltuusto on valitsi maanantaina Naantalin uudeksi kaupunginjohtajaksi Laura Leppäsen. Kaupunginvaltuusto valitsi Leppäsen virkaan yksimielisesti.

– Kiitän kaupunginvaltuustoa luottamuksesta ja valinnastani. Naantali on hieno kaupunki ja tulen tekemään parhaani kaupungin, sen asukkaiden, yritysten ja toimijoiden hyväksi. Odotan ilolla tulevia työtehtäviä, niin mahdollisuuksien hyödyntämistä kuin haasteiden ratkaisemistakin. Avoimella yhteistyöllä kaupungin henkilöstön ja luottamushenkilöidemme kanssa tulemme saamaan tuloksia aikaan, Leppänen toteaa valinnastaan.

Laura Leppänen on koulutukseltaan filosofian tohtori, ja hän toiminut vuodesta 2019 alkaen Päijät-Hämeen liiton maakuntajohtajana. Leppänen on työskennellyt aiemmin Varsinais-Suomen liitossa maakuntauudistuksen muutosjohtajana.

Naantalin kaupunginjohtajan tehtävää haki myös Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus. Naantalin kaupunginjohtajana vuodesta 2014 toiminut Jouni Mutanen jää eläkkeelle kesällä.