Rajaton -lauluyhtyeen konsertti Laitilassa siirtyy ensi vuoden tammikuulle

0
Rajattomaan kuuluvat Hannu Lepola, Jussi Chydenius, Ahti Paunu, Aili Ikonen, Essi Wuorela ja Soila Sariola. Kuva: Ville Paul Paasimaa

Koronapandemiatilanne aiheuttaa edelleen muutoksia tammikuussa järjestetyn 13. Kustaa Hiekka-kulttuuriviikon tapahtumiin. Tilanne on tapahtumatoiminnan kannalta poikkeuksellisen haasteellinen ja valitettava, kertoo suunnitteluryhmän puheenjohtaja Jussi Kauranen .

–Koronapandemiatilanne on Varsinais-Suomessa edelleen sen verran epävakaa, että päädyimme hyvässä yhteistyössä yhtyeen kanssa konsertin siirtämiseen sunnuntaille 30.1.2022, kertoo Kauranen.

Ne, jotka ovat lippunsa jo lunastaneet, voivat olla huoleti, lunastetut liput käyvät sellaisenaan uuteen tapahtumapäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voivat lippunsa lunastaneet hakea lippurahojensa palautusta sähköpostitse 31.3. mennessä lähettämällä nimi, tilitiedot sekä lipusta löytyvä tilausnumero osoitteeseen peruutukset@lippu.fi.