Laitilan sivistystoimenjohtajaksi valittiin Susanne Laaksonen

0
Laitilaan on valittu uusi sivistystoimenjohtaja.

Laitilan uudeksi sivistystoimenjohtajaksi on valittu Taivassalon kunnan rehtori-sivistystoimenjohtaja Susanne Laaksonen. Koulutukseltaan Laaksonen on kasvatustieteiden maisteri.

Laitilan kaupunginhallitus valitsi Laaksosen sivistystoimenjohtajan virkaan yksimielisellä päätöksellä.

VIRKAAN oli kaikkiaan 19 hakijaa, joista haastateltiin kuusi. Hallitus katsoo Laaksosen olevan sopivin virkaan niin hakemuksensa, ansioluettelonsa kuin haastattelunkin perusteella.

Hallitus katsoo Laaksosen eduksi, että tällä on johtavassa virkatehtävässä karttunutta käytännön kokemusta kuntalain- ja hallintolain soveltamisesta sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Lisäksi hallituksen päätöksessä perustellaan valintaa sillä, että Laaksosella on monipuolinen ja haettavan tehtävän kannalta erityisen sopiva työkokemus.

REHTORINAKIN työskentelevällä Laaksosella on kahden kuukauden irtisanomisaika, joten hän aloittanee Laitilassa koulujen siirryttyä kesälomalle. Sivistystoimenjohtajan viransijaisuutta hoitaa sivistystoimen palvelupäällikkö Nestori Mäkelä.

Sivistystoimenjohtajan virka tuli haettavaksi, kun tehtävää hoitanut Heli Kiertokari-Laitinen valittiin Laitilan kaupungin hallintojohtajaksi.