Sivistystoimenjohtajan virkaan haastatellaan kuusi – kaikkiaan 19 hakijaa

0
Sivistystoimenjohtajan virkaa hakeneista kuusi valittiin haastatteluihin.

Laitilan kaupungin avoinna olleeseen sivistystoimenjohtajan virkaan on ilmoittautunut kaikkiaan 19 hakijaa. Virka on ollut haettavana 3.2.–1.3. ja sen jälkeen hakuaikaa jatkettiin vielä 17.3. saakka. Kaikkiaan hakemuksia tuli 20, mutta yksi virkaa hakeneista on perunut hakemuksensa.

Virkaa hakeneista haastatteluun etenivät Sanna Hirvola, Anna Kaskinen, Susanne Laaksonen, Janne Mäkinen, Timo Toivonen ja Annika Viitanen Friberg. Haastattelut järjestetään ensi viikon aikana.

Kaikki virkaa hekeneet: filosofian maisteri Piia Allén, Laitila; musiikin maisteri Katharina Freihof , Joensuu; kasvatustieteen maisteri Sanna Hirvola, Turku; kasvatustieteen maisteri Anna Kaskinen, Vehmaa; kasvatustieteen maisteri Annina Kiiveri, Kuorevesi; kasvatustieteen tohtori Johanna Kortessalo-Ainasoja, Laitila; filosofian maisteri Timo Kulmala, Turku; kasvatustieteen maisteri Susanne Laaksonen, Masku; kasvatustieteen maisteri, Master of Science in Business Administration Anina Luoma, Turku; kasvatustieteen maisteri Markus Martikainen, Turku; kasvatustieteen maisteri Janne Mäkinen, Kellokoski; liikuntatieteiden tohtori Auli Ottelin, Turku; yhteiskuntatieteiden maisteri Marika Rappu, Pori; kasvatustieteen maisteri Joni-Markus Riikonen, Riihimäki; liikuntatieteiden maisteri Jonna Temonen, Jyväskylä; kasvatustieteen maisteri Timo Toivonen, Utti; musiikin maisteri Anette Uusitalo, Espoo; musiikin maisteri Annika Viitanen Friberg, Halikko; kasvatustieteen maisteri Anne-Päivi Yli-Karro, Rauma.

Laitilan sivistystoimenjohtajan virka tuli avoimeksi, kun virassa ollut Heli Kiertokari-Laitinen valittiin Laitilan hallintojohtajaksi.