Susanna Tapani Vierumäelle jääkiekon MM-leirille

0
Susanna Tapani on siitä erikoinen naisleijona, ettei hänellä ole tällä hetkellä kiekkoseuraa, jota edustaa. Jäätuntuma on kuitenkin kunnossa. Ringetessä Tapani pelaa RNK Flyersissa, joka pelaa SM-sarjan pronssista ensi lauantaina.

Laitilalaislähtöinen Susanna Tapani on odotetusti nimetty naisleijonien MM-leirille Vierumäelle. Ensi sunnuntaina alkava leiri kestää kymmenen päivää, jonka ajan joukkue asuu ja harjoittelee kuplaolosuhteissa, jotta pelaajat pysyvät terveinä. Osa pelaajista liittyy leirivahvuuteen leirin ollessa käynnissä, kun pelit kansallisissa sarjoissa ovat päättyneet.

Lopullinen MM-joukkue julkaistaan leirin päätöspäivänä, 7. huhtikuuta. Toukokuussa Kanadassa järjestettäviin MM-kisoihin matkustaa kolme maalivahtia ja 22 kenttäpelaajaa.