THL: Laitilassa todettu tällä viikolla viisi uutta koronavirustartuntaa – Kahden viikon aikana tartuntoja on todettu neljätoista

0
Koronatartuntojen kasvun takia epidemian leviämis- ja kiihtymisalueille suunnitellaan muun muassa ravintoloiden sulkua kolmeksi viikoksi.

Laitilassa on viimeisen kahden viikon aikana todettu neljätoista koronavirustartuntaa.

– Tartuntatautilain mukaisessa eristyksessä on yhä kahdeksan henkilöä ja heistä kaikki voivat hyvin, terveyskeskus tiedottaa.

Tällä hetkellä eristyksessä olevien henkilöiden joukosta yhden tartunnanlähde ei ole tiedossa.Altistuneita samalla aikavälillä on 40, joista torstaina oli tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa 31 henkilöä.

Laitilan tilastoihin on tällä viikolla merkitty yhteensä viisi uutta tartuntaa. Yksi tiistaina ja kaksi sekä keskiviikkona että torstaina. Pyhärantaan ei ole tällä viikolla merkitty uusia tartuntoja. Laitilassa on tähän mennessä todettu kaikkiaan 92 ja Pyhärannassa 13 tartuntaa.