Uudistettu Pyhärannan Sale avasi ovensa – Lisätilaa noin 50 neliötä

0
Pyhärannan ainoassa kaupassa uusittiin muun muassa kylmäkalusteet.

Kauttaaltaan uudistettu Pyhärannan Sale avasi ovensa tänään perjantaina. Osuuskauppa Keula vahvistaa tänä vuonna erityisesti maaseudun palveluverkostoaan. Pyhärannassa kylän ainoa kauppa uudistettiin ympäristöarvoja ja yhteisöllisyyttä kunnioittaen.

Keulan itse omistamassa kiinteistössä luovuttiin öljylämmityksestä ja siirryttiin lämmittämään kylmälaitteiden hukkaenergialla, ilmalämpöpumpulla ja sähköllä. Myymälässä käytettävä sähkö on tuuli- ja vesivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Valaistuksessa käytetään energiatehokasta led-tekniikkaa. Uudet kylmälaitteet toimivat hiilidioksidilla, ja ne on varustettu energiaa säästävillä ovilla.

– S-ryhmä uudistaa parhaillaan Sale-myymälöidensä konseptia ja Pyhäranta on Suomen ensimmäisiä uudella ilmeellä ja toiminnallisuuksilla avattavia myymälöitä, Keula tiedottaa.

Lisätilaa myymälään saatiin remontissa noin 50 neliötä.

– Asiakaskokemuksen parantaminen on aina yksi uudistusten kulmakivistä. Saamme valikoimaan satoja uusia tuotteita ja myymälä on suunniteltu entistä toimivammaksi esillepanojen ja kalusteiden osalta, summaa toimialajohtaja Sami Junnila tyytyväisenä.

Pyhärannassa Salen palveluihin kuuluvat Postin ja Alkon palvelupisteet, Matkahuolto sekä apteekkikaappi. Asiakaskuntaan kuuluu vakiasukkaiden lisäksi paljon mökkiläisiä.

– Toivon, että kaupastamme muodostuisi jatkossakin mukava kyläläisten tapaamispaikka. Pyrimme pitämään peruspalvelut riittävän monipuolisena, jotta arki Pyhärannassa rullaisi mahdollisimman sujuvasti, lupaa Junnila.