Ensi viikolla Laitilassa etsitään Leikkipäivän rasteja

0
Matikan pururadalla on ensi viikolla Leikkipäivän rastit haettavana.

MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat tekemistä ensi viikolla vietettävän Leikkipäivän viikoksi. Laitilassa voi lähteä perheen kanssa etsimään Leikkipäivän rasteja Laitilan pururadalta ja nauttimaan luonnossa leikkimisestä. Rastit ovat radalla koko viikon maanantaista sunnuntaihin.

Leikkiviikko huipentuu Leikkipäivään lauantaina 24. huhtikuuta. Leikkiviikon teemana on ”Leikkien lähellä luontoa”, jolla halutaan korostaa luonnon ja lähiympäristön merkitystä leikeissä. Luonto inspiroi lasta ja aikuista luovuuteen sekä tarjoaa seikkailuelämyksiä.

MLL kannustaa aikuisia ja lapsia heittäytymään mukaan Leikkipäivän viikon tapahtumiin ja nauttimaan leikistä, yhdessäolosta ja ulkoilusta. Yhdistykset järjestävät tapahtumia Hirvensalossa, Koivulassa, Raisiossa, Ruskolla, Piikkiössä, Laitilassa ja Halikossa.