Laitilassa ollut viimeisen kahden viikon aikana 16 koronatapausta – altistuneita ollut 71

0
Arkistokuva

Laitilassa on edellisen 14 vuorokauden aikana todettu 16 koronavirustartuntaa. Tartunnan saaneista kuusi oli eilen tartuntatautilain mukaisessa eristyksessä. Laitilan kaupunki tiedottaa, että kaikkien eristyksessä olevien tartunnanlähde on tiedossa.

Kahden viikon tarkastelujaksolla koronavirukselle altistuneita oli Laitilassa kaikkiaan 71. He kaikki olivat vielä eilen maanantaina tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa. Laitilassa todettiin edellisviikolla isot joukkoaltistumiset sekä Pähkinäpensaan päiväkodissa että Kappelimäen alakoulussa.

Kuntakohtaisia koronatartuntatilastoja ylläpitävän Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Laitilassa on koko pandemian aikana todettu tämän viikon maanantaihin mennessä kaikkiaan 136 tartuntaa. Viime viikon maanantaina luku oli 132. Viime viikon maanantaista tämän viikon maanantaihin uusia tartuntoja on Laitilassa todettu siis yhteensä neljä.