Pitkä lista rattijuoppoja

0
Kuvituskuva

Viime viikon torstain ja perjantain välisenä yönä kahden jälkeen Kalannintiellä poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 0.72 mg/l. Poliisi epäilee kuljettaa törkeästä rattijuopumuksesta.

Samana päivänä poliisin haaviin jäi kolme muuta rattijuoppoa. Uudessakaupungissa Jalavatiellä kuljettajan, jolla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta.

Torstaina kello 12.40 Kalannintiellä poliisi puhallutti toisen kuljettajan, jolla ei myöskään ollut ajokorttia. Mies puhalsi 0.82 promillea. Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta.

Ennen iltapäiväkolmea Laitilassa Kasitiellä poliisi pysäytti Koveron kohdalla kuljettajan, joka puhalsi poliisiasemalla tehdyssä tarkkuusalkometrikokeessa tuloksen 0.78 mg/l. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta.