Pyhärannan katuvalaistuksen saneeraus saatetaan loppuun

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunnanhallitus käsitteli maanantaina kaksi urakoitsijan valintaan liittyvää asiaa.

Hallitus valitsi Destia Oy:n saneeraamaan kunnan katuvalaistusta. Destia tarjoutui suorittamaan urakan hieman alle 22 000 eurolla. Kunta on tämän vuoden talousarviossa varannut valaistuksen uusimiseen 26 000 euroa. Nyt tehtävä Ihoden ja Varhokylän osuus on viimeinen aikoinaan laaditusta valaistuksen saneerausohjelmasta.

Rohdaisten koulun vesikaton korjaukseen liittyvään tarjouskilpailuun ei saapunut määräaikaan mennessä yhtään tarjousta. Kunnanhallitus päätti Teija Valmunen-Karrun (kok) esityksestä pyytää udet tarjoukset myöhemmin tänä vuonna ja kohdistaa tarjoukset laajemmalle alueelle. Mervi Puonti (kok) kannatti esitystä, joka hyväksyttiin yksimielisesti.