Valmet Automotivelta lisää toimenpiteitä tuhannen henkilön rekrytointiin – Työsopimus allekirjoitettu jo yli 150 hakijan kanssa

0
Uudenkaupungin autotehtaalla jättirekrytoinnit ovat tehtaan mukaan edenneet hyvin.

Valmet Automotive käynnisti uuden markkinointikampanjan verkossa tukemaan tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytointia Uudenkaupungin ja Salon tehtaille. Samalla Valmet Automotive laajensi yhteistyötään StaffPointin kanssa rekrytointiin liittyvien käytännön tehtävien hoidossa.

Koronatilanteen vuoksi Valmet Automotive on keskittänyt rekrytointiin liittyvän kampanjointinsa verkkoon eri digitaalisille alustoille. Autonrakentajille on julkaistu päivitetty infosivusto www.autotehtaansankarit.fi ja akunrakentajille on puolestaan julkaistu vastaava sivusto www.heippafossiilit.fi. Haut tapahtuvat verkkosivulta www.valmet-automotive.com.

Aiemmin verkkokampanja on keskittynyt akkutehtaiden tarjoamiin tehtäviin, mutta uudella kampanjalla tuodaan esiin Uudessakaupungissa tarjolla olevia auton- ja akunrakentajan tehtäviä. Rekrytointikampanja on edennyt hyvin, ja Valmet Automotive on allekirjoittanut työsopimuksen jo yli 150 hakijan kanssa.

Hakemusten tehokkaampaa ja nopeampaa käsittelyä varten Valmet Automotive laajentaa yhteistyötään StaffPointin kanssa. Yritykset ovat toistaiseksi tehneet yhteistyötä hakemusten käsittelyssä Salon akkutehtaalla, nyt yhteistyö laajenee koskemaan myös Uudenkaupungin tehtaalle tulevia hakemuksia.

Käynnissä olevassa rekrytoinnissa Valmet Automotive hakee vakituisiin työsuhteisiin Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistukseen 700 henkilöä ja Salon akunvalmistukseen sekä tukitoimintoihin 300 henkilöä.