Viikon tehovalvonnassa lähes 30 törkeää ylinopeutta Lounais-Suomessa

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi puuttui lähes 500 ylinopeuteen viime viikolla toteutetussa liikenteen tehovalvonnassa. Viikon aikana poliisi kirjasi 28 ilmoitusta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tehovalvontaviikon aikana poliisi kiinnitti huomiota erityisesti alueen pääteillä tapahtuviin koviin ylinopeuksiin.

– Valvontaa tehtiin laajasti koko Lounais-Suomen alueella. Valvontaviikon tavoitteena oli parantaa liikenneturvallisuutta, poliisista kerrotaan.

Valvontajaksolla Lounais-Suomen poliisi kirjoitti liikennevirhemaksun, sakon tai rikosilmoituksen yhteensä 484 ylinopeudesta. Ylinopeuksien lisäksi poliisi kirjasi viikon aikana useita ilmoituksia rattijuopumuksista sekä ajo-oikeudetta ajoista.

Koko maassa valvontajakson aikana puututtiin ylinopeuksiin yli 2 000 tapauksessa.