Kaupungin asfaltointitöille valittiin urakoitsijat – Yksityisteille yhteensä hieman alle 95 000 euron avustukset kunnossapitotöihin

0
Arkistokuva

Tekninen valiokunta valitsi tämän vuoden alfalttitöiden tekijäksi Asfalttikallio Oy:n, joka oli jättänyt edullisimman tarjouksen urakasta.

Tänä vuonna päällystyskohteina ovat Sytkorventie sekä Kanervakuja-Ammenkoskentie, Välimetsäntie, Juustomestarinkatu, Jahtivoudintie, Paimenkuja, Vierumäentie, Niinisuontien sekä Koveronummentie välillä Garpintie ja Vidilän tie.

Laitilan kaupunki on varannut yksityisteiden kunnossapidon avustuksiin tälle vuodelle 95 000 euroa. Valiokunta jakoi avustukset 87 yksityistielle, joiden tiekunnat olivat avustusta hakeneet. Avustusprosentti vaihteli tien luokituksen mukaisesti 6,5–38 prosentin välillä hyväksytyistä kustannuksista.

Laitilassa on avustuskelpoisia yksityisteitä 156 kappaletta. Yhteensä näillä teillä on mittaa 341 kilometriä.