Laitilan Instagramissa 50 vinkkiä kesän viettoon

0
Kesää voi viettää vaikka Laitilan kuntoportaissa.

Laitilan kaupunki on päivittänyt Instagram-tililleen vinkkejä kesän viettoon. Vinkkipäivitysten sarja alkoi 7. toukokuuta.

Luvassa on yksi vinkki päivässä, kunnes 50 vinkkiä on saavutettu. Vinkkisarja toimii lähtölaskentana juhannukseen, sillä viimeinen vinkki – vinkki nro 50 – julkaistaan juhannusaattona 25. kesäkuuta.

Vinkkisarjan tarkoituksena on niin kantalaitilalaisille, kesälaitilalaisille kuin kesäaikaan kaupungissa piipahtavillekin kertoa matalan kynnyksen kesänviettotapoja Laitilassa. Vinkkisarjassa esitellään muun muassa matkailukohteita, yleisiä uimarantoja ja kaupungin palveluita toiminnallisin saatesanoin.

Tähän mennessä vinkkisarjassa on kehotettu esimerkiksi cruisailemaan raitilla, pysähtymään piilokirkossa ja tarttumaan tennismailaan. Vinkkejä annetaan koronaturvallisuus mielessä pitäen: Laitilassa pystyy onneksi tekemään monenlaista omatoimisesti ja tartuntariski mahdollisimman pienenä pitäen.

Vinkkisarja huipentuu Instagramin tarinaosiossa, jonka kautta Instagramin käyttäjien on mahdollista kuvakaapata kännykälleen bingoalusta ja lähteä vaikka ystävien kanssa kisailemaan siitä, kuka saa ensimmäisenä rivin täyteen Laitilan kesänviettotapojen merkeissä.

Vinkkeihin pystyy myös tutustumaan selaimen kautta: https://www.instagram.com/laitilankaupunki/