Laitilassa on kertaalleen koronarokotettu 43 prosenttia väestöstä

0
Torstaina päivitetyt Laitilan terveyskeskuksen koronarokotustilastot kertovat, että Laitilassa 43 prosenttia kuntalaisista on rokotettu.

Laitilan terveyskeskus tiedotti torstaina iltapäivällä, että 43 prosenttia laitilalaisista on saanut koronarokotteen kertaalleen. Se tarkoittaa yli 3600 henkilöä. Tällä hetkellä rokotetta annetaan vain yli 16-vuotiaille.

Molemmat vaadittavat rokotukset on saanut noin tuhat laitilalaista. Se tarkoittaa, että ainakin koronapotilaita hoitava henkilöstö, vanhusten asumispalveluyksiköiden asukkaat ja henkilökunta on saanut ensimmäisen ja toisen rokotuksen.

Yli 80-vuotiaista ensimmäisen rokotteen on ottanut noin 95 prosenttia ja 70–80-vuotiaista 88 prosenttia laitilalaisista. Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista.