Onnea kevään ylioppilaille – Lue kevään ylioppilaiden nimilistat täältä

0
Onnea kevään tuoreille ylioppilaille.

Laitilan lukio

Aaltonen Noora,Ala-Olla Roope,Ala-Äijälä Maria,Alopaeus Joona,Antola Eveliina,Antola Maria,Grönroos Ida,Haapala Henri,Haijanen Suvi,Heinonen Elia,Heinonen Santeri,Hemmilä Anna,Kantelo Iida,Kylä-Heiko Vilja,Laiho Matias,Lukkala Juuso,Maikola Lenni,Maikola Viljam,Moilanen Krista,Peltonen Elina,Pusa Tanja,Reivonen Carita,Rinne Onni,Rinne Valtteri,Ruohola Selina,Tapani Topias,Torikka Jussi,Tähtinen Venla,Vainio Joonas,Vartio Sonja,Virta Veera,Virtanen Roni,Vuorela Ilmari

 

Karkun evankelisen opiston lukio

Kelkka Renja

Novidan Uudenkaupungin toimipaikka, kaksoistutkinto
Ahtiainen Petra, Uusikaupunki (liiketalous), Ovaskainen Senja, Laitila (sosiaali- ja terveysala), Siirilä Valtteri, Laitila (rakennusala)

 

Uudenkaupungin lukio

Aaltonen Nelli, Aitta Nea, Ankelo Iida, Arvonen Maria, Biela Michal, Blomberg Emmi, Frimodig Alex, Heikkinen Eetu, Heino Eveliina, Heinonen Eira, Hyytiä Sara, Iiskala Fiia, Jussila Jasmin, Jussila Matias, Järvenpää Lauri, Laaksonen Onni, Laiho Sara, Leivo Rianna, Lindén Julius, Lindroth Karoliina, Lohimies Emilia, Maikola Linnea, Mäkinen Hanna, Niemi Saara, Nurmi Veeti, Nuutila Anni, Oinonen Jonne, Past Silvia, Penkkala Aaron, Päivärinta Emmi, Rauhala Emilia, Saaresoja Tiina, Saarinen Juho, Sainio Ville, Salla Laura, Salonen Jimi, Santala Pinja, Suvanto Laura, Tuominen Silja, Varjonen Jessica, Viitanen Santeri, Vilen Eetu, Vilen Emmi, Wahlbäck Eemil, Österman Julia.

 

Rauman Lyseon lukio

Pyhärantalaiset: Kauppi Nea, Malmsten Mikael, Penttilä Jesper, Ruohola Markus, Virtanen Laura

Aalto Aleksi, Aalto Elina, Aaltonen Kalle, Aflecht Ada, Ahonen Laura, Ahonen Nella, Alenius Ella, Arvo Aaro, Asela Jose, Babb Markus, Burjam Aksel, Cederberg Jake, Elo Eino, Elo Rasmus, Elomaa Kaapo, Elonen Anni, Elonen Sofianna, Heikkinen Minttu, Heinonen Benjamin, Helkkula Emmi, Hämäläinen Joni, Juhola Enni, Junnila Emma, Karta Minttu, Kartano Laura, Kaukkila Elias, Kaura Sofia, Keinänen Aamu, Kelhä Ella, Kero Santra, Kirjavainen Leevi, Klemm Jamilla, Koivisto Jasmin, Korri Riina, Korte Casperi, Koukku Helmi, Kunnaala Rebekka, Kusmin Iida, Kuusenmäki Aleksi, Kuusisto Topi, Kylä-Kause Valtteri, Laaksonen Anni, Laaksonen Inari, Lahti Ninni, Lahtinen Waltteri, Lakaniemi Emmi, Lamminpää Aino, Lehtonen Elli, Lehtonen Matilda, Lehtonen Salli, Lehtonen Tara, Leino Karoliina, Leppälä Lilli, Liang Elli, Lindroos Jannica, Luonto Ella, Mannonen Saara, Marila Ronja, Metsäkallas Aleksi, Metsäkallas Sofia, Molkkari Iida, Mynttinen Ninni, Mäkelä Emma, Mäkilä Marianna, Mäkinen Iiro, Mäntyharju Justus, Mäntynen Juhani, Mäntynen Martta, Määttä Emilia, Narvila Essi, Niinistö Fanni-Lydia, Nurmi Kiia, Nurmi Niklas, Nurminen Jaakko, Nurminen Joakim, Nyman Julia, Osara Ella, Parkkila Milja, Peltomaa Hilma, Pentikäinen Roosa, Perttula Aino, Pietilä Siiri, Pietilä Sofia, Piirainen Sanni, Piirto Jessica, Puhakka Aada, Pulliainen Joona, Puntanen Elle, Puolitaival Joel, Pärri Fanny, Raitanen Lauri, Rajamäki Tiia-Maria, Rantanen Laura, Repo Eemil, Rintanen Vilma, Roth Enni, Sallinen Ukko, Salminen Aaro, Salminen Lauri, Santala Essi, Santamäki Emilia, Satoniitty Eemil, Satoniitty Miika, Savolainen Matias, Setälä Melissa, Shabanov Ismail, Sosala Kristian, Suomi Arno, Suominen Aarne, Suuntamaa Anna-Sofia, Suutarla Leo, Suvala Anna, Tahkoniemi Nea, Taimi Nelli, Taivainen Taneli, Talsi Anni, Tanhua Aino, Tarvainen Neea, Torkkeli Tino, Tuominen Ellinoora, Tuominen Nelli, Tuominen Noora, Tuomisto Onni, Uskali Venla, Ussa Mandi, Varjo Patrik, Vehmas Oona, Vihervä Lidian, Viitasalo Helmi, Vogelainen Aleksandra, Vuorela Kaapo, Westberg Viktor, Wredfors Valtteri, Yläjä Lotta

 

Elisenvaaran lukio, Pöytyä

Arvola Einari, Arvola Jenni, Eloranta Venla, Haavisto Helmi, Heino Sofia, Hiljanen Liinu-Sofia, Hiltunen Joel, Huhtala Jeremias, Hurme Veikka, Jälkö Leevi, Kallio Oskari, Karjanoja Noora, Kujanpää Salla, Kuusisto Sofia, Lahtinen Kaapo, Laine Amanda, Lainoja Melissa, Lehtilä Jasmin, Lindell Saara, Marttila Taimi, Marttila Terho, Nieminen Tuomas, Nissilä Severi, Puisto Pauliina, Rantanen Matias, Räsänen Niklas, Saarinen Sini, Sahla Hanna, Salonen Eero, Simola Mikko, Simukka Oskari, Sulin Marcus, Teräs Sara, Tuuppa Karita, Uimonen Emma, Uusimaa Miikka, Vesikko Helmi, Vuori Oskari

Halikon lukio

Ahvenlampi Joona, Avtonomov Visa, Elovaara Alisa, Eskola Annastiina, Gerdström Kiia, Güldogan Dilara, Heikkilä Severi, Heinä Arttu, Hopiavuori Mette, Jokela Ossi, Jokinen Aliisa, Juva Marko, Järvi Pinja, Kaistila Janica, Kavander Joni, Kinnunen Ida, Klén Katriina, Koivunen Aleksi, Korpela Arvi, Laakkonen Essi, Laaksonen Otto, Lankinen Neetta, Lehtinen Elias, Leino Joni, Leppäaro Aapo, Lindegren Ella, Lipiäinen Milja, Luojus Nikolas, Lylyharju Laura, Manninen Lauri, Manninen Vilja, Markkanen Lassi, Maunu Meeri, Meriläinen Veera, Määttänen Jere, Narinen Niilo, Niini Pihla, Ojanto Melina, Olup Annette, Paavola Sofia, Pelli Santeri, Pentikäinen Inka, Penttilä Janina, Perttala Viivi, Pirinen Tomi, Punta Alisa, Rekalov Vladislav, Ristimäki Roope, Rosenqvist Alisa, Rouvali Essi, Ruohomaa Julia, Savojoki Jalmari, Scotto di Marco Isabella, Soininen Meri, Syrjälä Karoliina, Teyder Timo, Tiihonen Tuukka, Toikka Leo, Turila Essi, Vesterinen Jesse, Virta Milla, Virtanen Ada-Lotta, Virtanen Nette, Väkiparta Oliver, Wahlsten Ida​

 

Kaarinan lukio, nuorisolinja

Aalto Aleksi Kevin Kristian, Aaltonen Hilla Olivia, Ala-aho Veeti Antero Olavi, Al-Ghuraibawi Jaffer, Anteroinen Arttu Juhani, Arell Erik Oliver, Bergqvist Veera Sofia, Haarala Martta Olga Aleksandra, Hakala Kasper Samuel, Hansson Venla Alina, Hautalampi Eero Kalevi, Heinonen Juho Petteri, Hollmén Iisak Matias, Jaarsma Nooa Oskari Hermanni, Kailiala Aapo Juho Jalmari, Karttunen Ella Linnea, Kauppi Tatu Vili Valtteri, Kiimamaa Selma Cecilia, Koivumäki Julia Nelli Maria, Koivunen Tuuli Talvikki, Korjala Tino Mikael, Laaksonen Jemina Julia, Lahtonen Aadaliina Lahja Sofia, Laine Väinö Jussi Oskari, Laitinen Emil Miro Kristian, Lehtiaho Mikael Johannes, Lehtonen Miina Iida Kaarina, Leino Valtteri Mikael, Luhtasela Niklas Lauri Mikael, Maaranen Otso Juho Herman, Majasuo Ella Maija, Mattila Eelis Seppo Juhani, Mononen Jesper Matias, Nguyen Gia Huy, Nuutinen milia Eveliina, Ojaniemi Milla Anneli, Orava Akseli Aleksanteri, Paju Juho Petteri, Piipponen Elina Pauliina, Puurtinen Odin Armas-Olavi Toninpoika, Rajala Arttu Alexander, Ratia Jesperi Teodor, Ronkainen Mikael Antero, Rossi Emmi Sofia Kristiina, Ruusuvuori Joel Eero Emil, Salminen Akseli Johannes, Salvela Niko Juhani, Sillanpää Niklas Uolevi, Similä Elina Suvi Mirjami, Similä Maria Oili Susanna, Simonen Saga Nimue Johanna, Sirkiä Iiro Oskari, Suominen Leevi Väinö Tapio, Tuomi Melinda Cia Katriina, Tuominen Toivo Allan, Vähäkangas Mimosa Inkeri, Wahlsten Jasmin Karoliina, Walden Venla Sofia, Ylämäki Elena Sofia

Kaarinan lukio, aikuislinja

Elomaa Anna Maria Pauliina, Himberg Vili Veikko, Mäkelä Sina Aurora Jennica, Raitanen Eetu Oskari, Rintanen Jesper Juhani.

 

Kimitoöns Gymnasium

Blomqvist Alida, Broman Julia, Ginman Corinne, Gustafsson Hannah, Holmström Sebastian, Karell Fanny, Koivisto Noah, Koskinen Malena, Kudinoff Mirek, Lindblom Erin, Lönnroth Ida, Norrén Erika, Pinngam Anantaya, Röblom Albin, Sjöblom Erik, Sundman Andreas, Vuorio Adame​

 

Kosken lukio

Anttila Aino, Hildén Elias, Holm Pauliina, Honkala Kasper, Iltanen (Ahonen) Sara, Isotalo Lotta, Isotalo Peppi, Jansson Jemina, Jumppanen Liina, Järvelä Aaro, Kanasuo Eero, Kichuk Vladyslav, Korpiaho Roosa, Kotitalo Aaron, Laaksonen Aarne, Laaksonen Aleksanteri, Lehtovaara Leevi, Loisa Oona, Markkanen Eero, Meller Inkeri, Niemi Milla, Nieminen Jessica, Numminen Enni, Numminen Kristiina, Peltoniemi Patrik, Pietilä Miko, Pietilä Nea, Pihlava Sara, Posti Emilia, Prusila Miro, Raikko Adele, Raikko Amanda, Ratas Julia, Riitamaa Sofia, Saari Santeri, Saarinen Oskari, Salminen Ida, Salmio Oskari, Seppänen Niko, Silander Kristiina, Suominen Santeri, Suonpää Saara, Söderlund Jan, Tossavainen Minna, Vuorentausta Riikka

 

Novidan lukio, Loimaa
Aalto Helmi, Ahtiainen Petra (amm.), Eskola Heidi, Eskola Jenni, Eskola Oona, Gordiienko Vladyslava, Haavisto Anni, Heikkilä Saga, Heikkinen Juho, Hongisto Eetu, Juurenheimo Mette, Kangasperko Laura, Kangassuo Sara, Karmakallio Anni, Kaunisto Moona, Kauppi Aleksanteri, Kivinen Veera, Kiviranta Viivi, Knuutila Elsa, Koenkytö Janette, Koivunen Ilari, Kojo Martti, Kurppa Petteri,Kurppa Salla-Mari, Laurila Aura, Laurila Leena, Legenkyy Vladyslav, Lehtonen Lauri, Leijon Jasmin, Lindgren Joona, Muurinen Matias, Mäkelä Janette, Mäkinen Venla, Nummela Inka, Nurminen Jere, Nykänen Venla, Ojala Sanna, Ovaskainen Senja (amm.), Paljakka Maija-Emilia, Prusila Liisa. Pyykkö Linda (amm.), Rautiainen Lassi, Ruohonen Tony, Rämö Elias, Saarikko Santtu, Salo Elmo, Salo Kasperi, Salonen Jesse, Seppälä Jussi, Siirilä Valtteri (amm.), Sjöblom Ilona, Sosi Ulriikka, Suominen Otto, Suvitie Neea, Säynäjäkangas Emilia, Turpeinen Herkko, Vainiotalo Annikaisa, Vuorinen Jesper, Väliharju Otto, Yli-Lassila Krista, Yrjölä Roni.​

Paimion lukio

Aho Sanni, Berg Helmi, Donner Linda, Fingerroos Casper, Haapala Tuomo, Hinkka Eemeli, Hämäläinen Julia, Ilmonen Nea, Jäske Aku, Karppinen Karoliina, Kaukonen Kasperi, Kaunonen Venla, Koivunen Juho, Kuopila Joonas, Laakso Emilia, Laine Mikko, Lehtinen Silja, Lehtiranta Luukas, Leppänen Iina, Luostarinen Venla, Lähde Pauli, Lämsä Anton, Mäkinen Ossi, Nevalainen Urho, Nipala Kristian, Nurmi Vili, Pajunen Emma, Partanen Vilja, Poikonen Elias, Poikonen Henni, Porthén Elviira, Rauhanen Alise, Ruoholahti Minna, Salminen Selina, Silfver Saana, Sorjonen Juuso, Taipale Eero, Tammisto Venla, Tenhunen Johanna, Tuominen Henrietta, Tuunainen Miljaana, Veijola Vilma, Vuorela Enni, Yöntilä Alvar.

 

Perniön lukio

Alaranta Aino, Erjala Saara, Harjunpää Leevi, Hietaranta Frans, Honkanen Aleksi, Kaartinen Kaisa, Kanerva Sampsa, Laakso Aleksanteri, Laakso Milla, Lindholm Mikael, Löflund Noora, Muuri Saara, Nilsson Julia, Nurmi Ella, Oksanen Ilkka, Partanen Daniela, Peltonen Eerik, Piispa Alina, Rautio Mikaela, Saaristo Veera, Sallinen Sirja, Salmelin Vella, Salminen Santeri, Sipovaara Santeri, Toivonen Olli, Wikström Marlena ​

Salon lukio
Aaltonen Akusti, Aaltonen Essi, Aaltonen Tuukka, Aapio Juho, Achrén Aino, Aho Jacob, Aitoaho Kalle, Akkanen Santeri, Aminoff Sonja, Antola Roosa, Anttonen Janne, Arell Iina, Arlin Ella, Becker Lauri, Bernoulli Sofia, Borenius Joel, Breilin Jenny, Breilin Sara, Ehnqvist Leevi, Ellfolk Jenni, Eloranta Emmi, Engberg Sonja, Engblom Jasmin, Eriksson Niklas, Feder Elias, Feta Samed, Filimonov Vladislav, Grünbaum Eimy, Habibovic Adel, Hallaranta Enni, Harju Emilia, Heikkilä Ville, Heinonen Lauri, Helander Niklas, Hemanus Niko, Herranen Karlo, Hietajärvi Eino, Hilke Nuutti, Hiltunen Liina, Honkanen Arttu, Huldén Vilma, Häkli Aliisa, Ibishi Eurona, Jaakkola Akuville, Johansson Jesperi, Jokinen Niclas, Jokinen Niilo, Juvonen Aada-Inkeri, Jännäri Anna, Järvinen Milla, Kainulainen Teea, Kalliola Mira, Kanerva Miika, Karjalainen Rasmus, Keski-Vähälä Roosa, Kiljunen Veikka, Kivirinne Laura, Koivumäki Lotta, Korelin Osku, Korhonen Anniina, Korhonen Konsta, Korsimo Johanna, Koski Kristo, Koskinen Tuulia, Kuusisto Mikko, Kylävainio Onni, Kymäläinen Elmeri, Känkänen Jaakko, Laamanen Julia, Lagus Lina, Lahti Heidi, Lahtinen Jessica, Laiho Niklas, Lairolahti Mikael, Lammela Vilhelmiina, Lampén Anna, Launiainen Tatu, Lavonen Linus, Lehtonen Elvi, Leimu Noora, Leinonen Satu, Lietzén Ada-Olivia, Lietzén Atte, Lindberg Hugo, Lindholm Oona, Lindqvist Krister, Lintuaho Ronja, Loimusto Joni, Loimusto Lotta, Lokkila Janette, Lundström Fiia, Luonsinen Arttu, Marjalaakso Helmi, Markozova Maria-Liisa, Matchenkova Julia, Matikainen Pietari, Matila Elias, Matinaho Miika, Metsäranta Joona, Mielikäinen Maisa, Moradi Sonja, Myllylä Anette, Mynttinen Aada, Mäkinen Viivi, Määttä Casper, Naakka Jenni, Nieminen Ilona, Nygård Ada-Maria, Nyman Ilse-Maria, Ojala Eetu, Ojanen Jessica, Ollila Veera, Pakarinen Veera, Pekkinen Ronja, Piispa Sofia, Pylkkö Hugo, Rantanen Henrika, Raunio Emma, Rinne Samuli, Rinta-Paavola Anton, Risu Roni, Ruohonen Vilma, Rönnblad Max, Saali Tilda, Saari Helena, Saarinen Jenna, Saksman Emmi, Salminen Alisa, Sarin Eemeli, Seppälä Nico, Sirkelä Vilma, Smirnova Linda, Snellman August, Somerpalo Iina, Stara Emilia, Stocklin Annina, Suilamo Ilkka, Syngelmä Noora, Taimela Leevi-Matias, Tammisto Anni, Tanskanen Kira, Tapio Lassi, Tarmaa Minni, Teulahti Taika, Tiisanoja Aapo, Tikkanen Reeta, Toivonen Emilia, Toivonen Saara, Toljamo Samu, Tuominen Jasmin, Tuominen Otso, Turpeinen Tuomas, Töyry Elena, Uotila Lauri, Vaarapuro Vilma, Vainonen Valtteri, Valkonen Veera, Vanhanen Julia, Vienonen Iida, Vihiniemi Ilona, Vihiniemi Matias, Viitanen Iira, Viitaniemi Jaakko, Villanen Tuomas, Villman Anna, Vilonen Ilari, Virta Kim, Virtanen Viivi, Voutilainen Ida, Voutilainen Suvi, Vuori Otto, Willberg Johanna, Willberg Mikael, Ylihaavisto Emilia, Yliluoma Susan
Aikuislinja:​ Aunola Miia, Havela Ari, Karimo Iida, Karjalainen Anton, Knaapinen Silja, Maunula Matilda, Ringborg Nea

Someron lukio

Ali-Yrkkö Alma Kristiina, Anttila Iiro Alex, Frankberg Aki Aapeli, Fromholtz Maaria Evelina, Halttunen Emma Marial, Hamppula Emmi Katriina, Hamppula Janita Jaana Regina, Harhala Tiia Susanna Karoliina, Hellsten Joel Petri Mikael, Hellsten Lauri Mikael, Kaase Valtteri Kalle Antero, Kakko Eero Juho Tapani, Kautto Kiia Kristiina, Kivilä Kari Antero, Kotikoski Kalle August, Kytöluoto Nea Sofia, Laaksonen Saaga Aleksantra, Lahti Annika Sofia, Launonen Adelia Minna Anneli, Lehto Melina Sara Sinikka, Luukkala Sanni Hannele, Maulammi Anssi Antti Arvid, Mettovaara Viljami Juhana, Nieminen Eetu Juhani, Nikander Aada Emilia, Norrby Leevi Juhani, Ojala Aino Vilja Alviina, Ojala Elina Josefiina, Palander Alisa Olga Anniina, Pettersson Ainoliisa Linnea, Rajala Aino Elina Elisabet, Reponen Hanna Katariina, Ryhtä Elsa Maria Emerentia, Ryhtä Juulia Nella Elena, Saarinen Arsi Artturi Olavi, Salminen Saga Sara Sofia, Salminen Samuel Mikko Matias, Serlippens Noore, Tammi Hilda Aune Elina, Teräväinen Emmi Sofia, Toivonen Sofia Aleksandra, Tuomela Iida Katariina, Valdmann Elina, Vihanto Jessica Hannele Elisabet.​

 

Suomen kristillinen yhteiskoulu, Piikkiö

Iljanto Joel, Joskitt Elvi, Kuirinlahti Helmi, Lindblom Amos, Rosen Jessica, Saarinen Saara, Santa Janette, Vehkavuori Mandi

Säkylän seudun lukio
Aalto Marianna, Aaltonen Emilia, Aaltonen Nelli, Eskola Elmeri, Haanpää Niklas, Haavisto Samu, Heikkilä Emilia Helminen, Marianne Huila, Joonatan, Ilomäki Elina, Joensivu Inka, Jokela Veera, Kankare Auri,Kimppa Meeri, Koho Emilia, Koivisto Aava, Kuusrainen Konsta, Kylänpää Aada. Kylänpää Kalle, Luoto Eero, Matomäki Valtteri, Mikkola Niklas, Mäkinen Liina, Nevalainen Jemima, Nyman Ada, Nyman Ella, Puumalainen Sonja, Risku Milo, Sainio Nea, Salonen Aino, Seppä Saana, Sorkkila Laura, Syrilä Tuomas, Tuominen Salla, Tuomisto Elias, Tuomola Ville-Pekka, Wuoti Onni.​
Katedralskolan i Åbo
Antinaho Alec
Aspnäs Jesse
Avola Kasper
Björkman Cecilia
Björkqvist Ida
Casagrande Ben
Forsgren Sandra-Maija
Gustafsson Mathias
Hankala Ida
Helminen Kalle
Henriksson Kayla
Hesselgren Aino
Honkanen Romeo
Huhtamäki Rebecca
Ihetu Chibueze
Isoherranen Anton
Jalonen Kiia
Jamma Nasrin
Jokela Lotta
Kallio Milo
Kangasniemi Aaro
Kari Lumia
Keinänen Tomas
Ketonen Nikolas
Kolppanen Oskar
Laaksonen Emilia
Laukkanen Ida
Lehtinen Fanny
Lindberg Felicia
Lindberg Zelda
Lindholm Emil
Lindholm Felix
Lindström Patricia
Linna Arne
Litmanen Nea
Lundell Linn
Lundin Emmy
Lönnbäck Emilia
Manelius Johanna
Muranen Tim
Normia Kim
Nurminen Edit
Nygren Amanda
Nynäs Zacharias
Ollila William
Olofsson Emma
Paile Serafina
Paimala Niklas
Pohjanheimo Noah
Pukari Linda
Pyy Patrik
Reinikainen Josef
Rikkonen Tuomas
Saarinen Emilia
Salmi Olivia
Salminen Alexander
Salminen Daniel
Sandås Daniela
Seppinen Daniela
Seppälä Venla
Simola Eerika
Sirén Gualinga Helena
Sjögren Karoliina
Spets Viivi
Suomalainen Jonas
Tenhonen Anton
Vahedi Rebeca
Wallenius Maximus
Wallin Freja
Welander Atle
Westberg Ellen
Westerback Nea
Westerholm Nadja
Wetterstein Alexander
Åkerholm William
Ålgars Alex
Ånäs Victor
Österbacka Linnea
Österås Leo
Östman Ira
Luostarivuoren Lyseon lukio
Abudu Maleeq
Achkir Hamdaoua
Aho Venla
Ahomäki Atte
Al Tobgi Azhar
Al-Araji Ibrahim
Albertsson Christian
Al-Jurani Hasen
Andersen Erika
Ansas Felix
Antila Oona
Anttila Iiris
Arvo Oskari
Dashar Lariya
Enlund Peter
Erola Miika-Matias
Forsström Max
Grönlund Matias
Gylén Jaakko
Haapanen Rosa
Hairisto Lucas
Halenius Henri
Hallenberg Tomi
Harjulehto Elias
Hartikainen Iivo
Hedborg Kalle-Eerik
Heino Ida-Sofia
Helin Ilona
Helminen Matti
Himanen Silvia
Hirvensalo Aino
Hongisto Simo
Humalisto Myy
Hyvärinen Jonna
Hämäläinen Venla
Hätönen Selina
Ijäs Jaakko
Ipogah Ella
Jeskin Maik
Juhala Otto
Juhola Ella
Kadenius Tiia-Maria
Kallio Arttu
Kallonen Laura
Kalske Erik
Kankare Elviira
Karhu Olivia
Karppijärvi Oona
Karsten Amalia
Kataja Mikael
Katajainen Fiia
Kaupinsalo Kasper
Ketonen Arvo
Kiesi Suvi
Kinnunen Jimi
Kinnunen Luka
Kljajic Sejla
Kopio Fanny
Korhonen Ville
Koskelainen Laura
Koskenkorva Sakari
Koskinen Mette-Mari
Koskiniatis Elena
Kämäräinen Anni
Kärkkäinen Aino-Kaisa
Köpilä Mikael
Lahtinen Milla
Lamminen Pinja
Lamminparras Julia
Laurila Matias Otto
Lehti Tuomas Väinö
Lehtinen Lauri
Lehto Olivia
Lehtonen Ella
Lehtonen Niko
Leimala Eilia
Leino Gabriel
Leino Robin
Lind Frans
Lindberg Pelle
Lindblom Wille
Lindholm Benjamin
Liuke Kaarlo
Liukkonen Silja
Ljunggren Sofie
Lukovic Fikret
Lundén Antti
Luoma Aleksi
Luukinen Matias
Löfgren Daniela
Markkanen Waltteri
Mattila Olivia
Mero Alisa
Mikkola Aino
Mikkola Lenni
Mostafa Mohammadali
Murtomaa Juho
Mäki Ona
Nemlander Rasmus
Nevalainen Sanni
Nevä Kia
Niittumäki Janna
Nikoskelainen Eero
Noro Aaron
Nummelin Ella
Nurkkala Susanna
Nurmi Milla
Nurminen Sini-Maria
Nuutila Olavi
Oksa Eero
Paija Joona
Parviainen Heta
Pettersson Veera
Pietilä Perla
Pirttikoski Sani
Potinkara Ada
Pullerits Liisa
Puro Aino
Pönni Veera
Rampp Niklas
Rantala Emmi-Justina
Reini Ada
Reinikka Emilia
Rostedt Linnea
Råholm Anniina
Räikkönen Liisa
Saari Anni
Saari Jonna
Salmi Rasmus
Sandell Johan
Sarimo Julius
Savolainen Tiuku
Sirva Joel
Steklov Arto
Stjärnstedt Mikael
Suomela Salli
Suominen Rasmus
Suominen Sam
Tams Antti
Tapani Onni
Taskinen Johanna
Taulu Elias
Tenho Aada
Toivonen Otso
Tonttila Julia
Torppa Siiri
Tugi Aleksandra
Tuimala Anna-Emilia
Tuominen Kerttu
Varjo Emma
Vesalainen Kiia
White Leo
Vierelä Iida
Virtanen Helmi
Virtanen Jasmin
Virtanen Liinu
Välimäki Aino
Puolalanmäen lukio
Aarnio Onni
Aho Elli
Aho Iines
Ahonen Aarni
Anttila Alina
Auremaa Jenna
Engblom Joonatan
Erdmann Marleene
Ferrer Sarriá Eeva
Goesch Ruben
Haapaniemi Nelli
Hakala Sandra
Harju Aukusti
Heino Olivia
Helin Matilda
Hella Alma
Helokoski Natalia
Hiironen Erin
Hiltunen Remi
Humalajoki Ronja
Husu Kiira
Hyövelä Frans
Härkönen Vilja
Iljamo Leevi
Jacoby Iris
Joshi Jasmin
Juurus Kaarlo
Järvenpää Tuuli
Järvi Mirella
Järvi Salla-Mari
Järvinen Veera
Kantola Markus
Karppinen Matilda
Katajamäki Emma
Kaulo Peppi
Kauppinen Akseli
Kesäniemi Maija
Koivunen Matias
Koivusalo Ina
Kokko Nuutti
Kolpakov Kristofer
Korte Susanna
Kosonen Nea
Kujari Antti
Kujari Lauri
Kuusela Anna
Kuusinen Sonja
Kärkkäinen Pietari
Kärnä Aino
Laakso Eevi
Laakso Kalle
Laakso Tuomas
Lahermaa Vilma
Lahtinen Daniel
Lahtinen Karri
Lahtinen Lotta
Lampikoski Elli
Laukkanen Mandi
Laukkanen Nataly
Lehtinen Fanni
Lehto Katariina
Leimola Laura
Liimatainen Hilla
Liimula Laura
Lindgren Jenny
Lonkainen Janette
Lundén Aliisa
Luoma Aapo
Mattila Anni
Mattila Julius
Mattila Siiri
Mikkola Linnea
Mikkola Ulla
Minazi Mina
Moilanen Tiitta
Munne Essi
Mustonen Aino
Mäkikalli Veeti
Mäkiranta Einari
Mäntynen Oskari
Määttänen Auri
Niemi Venla
Nohrström Otto
Nynäs Signe
Nyyssönen Viola
Ojala Aada
Orava Julia
Parpo Enni
Pekonen Veeti
Peltola Lotta
Pihala Tilda
Pyhtilä Elina
Pöyhönen Ronja
Rantakokko Ilkka
Rantala Elina
Rautaheimo Viola
Reini Siiri
Rislakki Maija
Rouvinen Adèle
Saarenketo Onni
Sahonen Emma
Sakkara Sofie
Salminen Merete
Salo Einar
Salo Maia-Sofie
Sarwari Fatemah
Schrey Veera
Siirtola Venla
Soinio Anna
Soittila Maiju
Sulonen Oskari
Suomi Elias
Suoranta Susanna
Suorsa Venla
Suosalo Alli
Tainio Anni
Toikkanen Joanna
Tolonen Henni
Tuominen Eemeli
Tuominen Saara
Tuomola Niilo
Törnström Lauri
Vahvaselkä Viljami
Valtonen Saana
Viljanen Helmi
Virtanen Joanna
Vocheva Alevtina
Vuorinen Veera
Vyyryläinen Niko
Vähäpassi Ella-Maria
Ääri Hulda
Äärimaa Elli
Turun iltalukio
Aho Teuvo
Ahtinen Markus (kaksoistutkinto)
Belitz Ronja
Burdel Francesco (kaksoistutkinto)
Byström Aada (kaksoistutkinto)
Deveci Halil
Eskelinen Otto (kaksoistutkinto)
Eskola Enni (kaksoistutkinto)
Grönberg Markus (kaksoistutkinto)
Hakanen Sebastian
Hakuni Elli
Heininen Pinja (kaksoistutkinto)
Hollmén Milla
Hurme Rosa-Maria
Hurttila Anni
Iivanainen Larissa
Ilomäki Jade
Joensuu Kuisma (kaksoistutkinto)
Järvinen Jesper (kaksoistutkinto)
Kaari Aamos (kaksoistutkinto)
Kakko Veera (kaksoistutkinto)
Kankare Erik
Kannisto Samuel (kaksoistutkinto)
Kasper Anniina (kaksoistutkinto)
Kaumi Saara (kaksoistutkinto)
Komi Saimi
Konsell Saana (kaksoistutkinto)
Koski Ari
Kristiansson Victoria (kaksoistutkinto)
Kunttila Eelis (kaksoistutkinto)
Kyllönen Kasimir (kaksoistutkinto)
Laaksonen Jana
Laamanen Elias (kaksoistutkinto)
Laikko Tuomas (kaksoistutkinto)
Laine Juho
Lehtinen Jade
Leppänen Jenna (kaksoistutkinto)
Leppänen Juho (kaksoistutkinto)
Lindberg Aleksi
Lintunen Leo
Lundström Aada (kaksoistutkinto)
Malmivirta Martin (kaksoistutkinto)
Marttila Eeva (kaksoistutkinto)
Marttila Leena (kaksoistutkinto)
Meri Sandra (kaksoistutkinto)
Mertsola Eeva (kaksoistutkinto)
Mikkola Daniel (kaksoistutkinto)
Mäenpää Eelis (kaksoistutkinto)
Mäki Kiia (kaksoistutkinto)
Narsakka Miro
Niittyvaara Vilma (kaksoistutkinto)
Nygård Jukka
Ojala Juuso (kaksoistutkinto)
Palonen Paavo (kaksoistutkinto)
Parikka Adeliina
Pham Phuong (kaksoistutkinto)
Pihl Aino (kaksoistutkinto)
Ponsén Matias (kaksoistutkinto)
Pottila Susanna (kaksoistutkinto)
Puustinen Jake
Rannila Selma
Raunio Eetu (kaksoistutkinto)
Sainio Elina (kaksoistutkinto)
Sandberg Iina (kaksoistutkinto)
Schmidt Johanna
Simola Maija
Sirola Ronja (kaksoistutkinto)
Smiley Meeri
Snellman Nana
Sorjonen Jesse
Stenholm Laura (kaksoistutkinto)
Strömberg Ronja
Talamo Kasper
Tiainen Daniel (kaksoistutkinto)
Timonen Verner (kaksoistutkinto)
Toivanen Helmi (kaksoistutkinto)
Toivanen Merituuli
Turunen Petri
Uotila Anton (kaksoistutkinto)
Valdolin Mirella (kaksoistutkinto)
Viholainen Lassi
Virtanen Miika (kaksoistutkinto)
Virtanen Viia-Roosa (kaksoistutkinto)
Vuorenpää Nico (kaksoistutkinto)
Ääritalo Mika
Turun klassillinen lukio
Aalto Adelia
Aalto Sara
Aaltonen Helmi
Abi Mosleh Rabab
Ailus Isabel
Airike Niko
Ajalin Mona
Ali-Rantala Otso
Andström Sofia
Anuskina Veronika
Arki Saaga
Blomqvist Noora
Brysch Erik
Böling Alisa
Dharmawickrama Shanika
Eichhorn Mariska
Eriksson Anna-Lidia
Eskelinen Valentina
Fredman Henrik
Glader Jami
Gontjarov Daniel
Hakanen Eveliina
Harju Tilda
Harpo Piia
Heikkilä Salla
Heikkilä Sonja
Heinimaa Elli
Heinonen Onni
Henriksson Dima
Hokkanen Eetu
Holi Sonja
Huotari Elmeri
Huynh Catherine
Hämäläinen Saana
Härmä Karliino
Hätönen Emma
Iacovone Jasmin
Iivonen Ville
Jelonek Agata
Jokinen Aino
Juutinen Kasperi
Jäntti Frida
Kaipia Julia
Kaleton Nea
Kallela Viivi
Kallioniemi Minerva
Kangasniemi Elias
Kansa Maari
Karhu Heta
Kari Matias
Karjalainen Kerttu
Karlsson Milla
Karppi Hertta
Karskela Oona
Karvinen Milo
Kero Pihla
Kirjavainen Aliisa
Kivekäs Anni
Knaapi Jasmin
Knaapi Oskari
Koivisto Janette
Koivu Sanni
Koivuniemi Jefina
Koliseva Karoliina
Korhonen Fanny
Koskinen Janette
Koskinen Milja
Koskinen Sanni
Kotilainen Lotta
Kukkola Kia
Kunnas Victoria
Kuokkanen Vanda
Kurikka-aho Liisa
Kuusisto Wera
Lahtinen Aino
Lahtivuori Emmi
Laine Alli
Laine Eero
Laine Emilia
Laine Meeri
Laine Milla
Laine Venla
Laivamaa Antti
Lam Ni
Lamminen Laura
Lehtiö Veera
Lehtonen Elina
Lepistö Iida-Liisa
Lounaja Elsa
Lummevuo Emmi
Luotonen Venla
Marsh Miska
Marttila Lotta
McKusick Luna
Mialon Herman
Miettinen Maria
Mikkola Elmeri
Mullo Erik
Mura Francesco
Murtoniemi Pyry
Muukkonen Daniel
Muurinen Kia-Mari
Myllyperkiö Petra
Myrskyranta Maija
Mäntysalo Nea
Nartola Oona
Nguyen Lucas
Nieminen Aku
Norro Maria
Ojala Satu
Ojanperä Saara
Oksanen Alinda
Palmroth Kia
Paukku Vili
Peltonen Lotta
Perrakoski Alisa
Perttu Erik
Phan Thanh
Pietilä Justus
Piitulainen Enna
Posti Erika
Puolakka Roosa
Päläs Sofia
Raitis Ilona
Rajala Matias
Rauvola Nea
Rehnberg Erika
Rihko Emmi
Rihko Onni
Rivinius Ellen
Ruoho Sofia
Saarinen Nea
Saarinen Rasmus
Sahipakka Aaron
Sainio Heini
Salmi Aaro
Salminen Urho
Salonen Venla
Satokari Laura
Savolainen Pauliina
Savonen Toni
Schmuul Siiri
Sepponen Nea
Siren Aada
Sivula Emilia
Sorsa Niko
Suomi Vertti
Suvanto Niklas
Suvitie Iiris
Szkrabik Patrycja
Taberman Tiia-Sofia
Takala Iida
Tirri Matéo
Toivonen Jesse
Tolonen Ida
Tornberg Sebastian
Tuokko Katariina
Tuomi Angelika
Tähtinen Arvo
Uukivi Greette
Vaaranen Julius
Valkonen Emilia
Vapaavuori Theo
Viertola Meri-Tuuli
Viinikainen Oona
Viitanen Fanny
Virtanen Adelina
Virtanen Iida
Virtanen Lotta
Virtanen Nea
Virtanen Ville
Vuorinen Jenni
Väre Veeti
Widberg Janina
Ylitalo Lindsay
Yrjänä Venla
Öhberg Alida
Turun Normaalikoulun lukio
Al-Emara Ola
Andersson Ada
Antela Liisa
Baqiri Mariuan
Habib Seham
Heinonen Oliver
Humalamäki Johannes
Hurme Petra
Hämeenaho Mette
Jalava Kauri
Juhala Jouni
Juuri Ilona
Kankare Sara
Kankkunen Kasper
Kastemaa Iines
Kekkonen Aino
Koivisto Jussi
Leskinen Nicke
Mioch Anja
Mioch Elsa
Männik Chris
Nikkola Jonna
Nzoko Magrâce
Pärto Omid
Rauhamäki Liisa
Salmi Onni
Salomäki Miira
Selovuo Anna
Silander Irma
Stenlund Jessica
Susila Ada
Tran Thuong
Uusipäärni Pinja
Vainio Aino
Villandt Lauri
Vuykova Elizabeth
Yusuf Nimo
Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio
Abdulle Nawal
Ahonen Ronja
Ahti Venla
Alakoski Elisa
Alenius Matilda
Borgenström Markus
Eertamo Heidi
Elo Mikael
Eriksson Sissi
Finnholm Neea
Forsback Nia
Geisor Camilla
Glorioso Olli
Gu Sari
Gustafsson Matias
Haavisto Silva-Liisa
Hakamäki Justus
Halminen Vinski
Harju Jaakko
Havia Suvianna
Havukko Laura
Heilimö Seela
Heininen Santeri
Helin Susanna
Helminen Ahti
Hilakari Veera
Hiltunen Helmi
Hintsala Juha
Hintukainen Annaliina
Honkanen Veera
Huhtala Aura
Huhtaniemi Katriina
Huhtinen Aapeli
Hänninen Heljä
Iiskala Annika
Iljamo Jarita
Intonen Siiri
Jokinen Hilla
Joutsiniemi Siiri
Juslén Nea
Juuti Joonatan
Järvelin Jonna
Kaartinen Paavo
Kaasalainen Reetta
Kaipiainen Inka
Kajala Kia
Kakko Konsta
Kallin Rasmus
Kallio Julle
Kangas Kaisla
Kanto Mea
Kanto Sini
Katajasaari Julia
Kavka Aku
Keinonen Matilda
Keinonen Tinja
Kivelä Sonja
Kivikoski Sylva
Knuutila Kiia
Koivunen Jere
Kontula Nelle
Korhonen Niilo
Korpela Venla
Korpelainen Arimo
Koskinen Kia
Kujanpää Jessica
Kulo Vilma
Kupila Oiva
Kuusio Ellen
Kuusisto Reetta
Kuusivaara Oona
Kuusjärvi Iiris
Kärki Aalo
Kärpijoki Henri
Laaksonen Anna-Maria
Lahti Matilda
Lahti Nea
Laine Siiri
Laivoranta Iida
Latvala Alina
Lehti Antti
Lehtimäki Tilda
Lehtonen Eetu
Lehtonen Iida-Marie
Lehtonen Matilda
Leino Saara
Leino Silja
Leppä Aatu
Lindell Linda
Lindgren Akseli
Linnavuori Anna
Louko Riina
Lumijärvi Anton
Lumme Iida
Lähtinen Iida
Mareen Mea
Markkanen Emilia
Mattila Lotta
Merinen Tiia
Miettinen Samu
Mylly Ella
Mäkelä Kaarle
Mäkelä Matleena
Mäkelä Mea
Mäkinen Tenho
Mörönen Frans
Nikula Jenny
Nummela Saara
Numminen Ada
Näsänen Lauri
Ojala Emilia
Ojuva Ada
Onnela Emma
Ora Lassi
Passi Mikael
Peltonen Santeri
Peura Veera
Pietilä Hugo
Pihlajaniemi Johanna
Pinomäki Peppi
Pinta Isla
Pirkkanen Samuel
Porjo Peppi
Pountain Louis
Pursimo Satu
Pönni Timo
Raita Aada
Raitala Alina
Raitanen Olivia
Rajanaro Shan-Iida
Rantasalo Emilia
Rautava Otto
Rautio Siiri
Rauvola Hilma
Ravanti Venla
Riikonen Melina
Ronkanen Laura
Rothberg Iiris
Rumbin Victoria
Rönnemaa Ada
Saarinen Helena
Saikkonen Nette
Salo Kerttu
Salomäki Saara
Salonen Panu
Seppänen Aaro
Seppänen Aino
Silanterä Antti
Sjöroos Rita
Skyttä Sanni
Soisalo Teemu
Sola Leo
Suikkanen Eelis
Suikki Melina
Sukta Patarapond
Suomela Emmi
Suominen Henri-Mikael
Suonpohja Ida
Suutari Emilia
Tainio Elina
Takala Aino
Talonpoika Niilo
Taskinen Emil
Toivanen Veera
Toivola Janina
Torhamo Anastasia
Tuohimaa Nea
Tuomi Miranda
Tyni Meeri
Uhinki Henrik
Vainionpää Lotta
Valkama Julia
Vallenius Ronja
Varjonen Aurora
Varjonen Viivi
Veijalainen Heikki
Veisi Lawen
Virtanen Kristiina
Virtanen Noora
Virtanen Saara
Virtanen Vilma
Voutilainen Kalle
Väliheikki Viivi
Wahlberg Elmo
Wietzke Salma
Willgren Katariina
Willgren Kristiina
Willstedt Elli
Willstedt Onni
Äijälä Samuel
Turun Steiner-koulu
Alavian Amiri Canan
Juronen Mikael
Nera Kerttuli
Niemi Justiina
Pakkanen Pontus
Suntila Iria
Teräntö Stella
Euran lukio
Aalto Eerika
Aerikkala Anniina
Alhonen Alisa
Ekman Ali
Ilomäki Eemeli
Jaakkola Sini
Järvimäki Roope
Katila Lauri
Kerola Eemeli
Kivistö Jasmin
Kivistö Jessica
Kivistö Milla
Koivunen Antti
Kotikivi Kalle
Kylä-Kause Lasse
Laine Fanni
Lainio Nenna-Emilia
Lehtomäki Pipsa
Lindén Jesse
Makkonen Miisa
Mälkiäinen Petra
Niittymäki Iida
Nummela Jassi
Parviainen Matilda
Peurala Felix
Rannikko Eero
Rannikko Lauri
Rantanen Konsta
Rautanen Eemeli
Ruokonen Ville
Räikkönen Kiia
Sainio Atte
Soininen Veera
Sorjamäki Leanna
Suominen Lassi
Suominen Ruusu
Tolvi Vilppu
Tuominen Neea
Tuomola Jenina
Uotila Elsa
Vahala Anni (kaksoistutkinto)
Valtonen Samuel
Vieno Elina
Vieno Teemu
Waldén Marcus
Kerttulin lukio
Aalto Lassi
Aho Anni
Airaksinen Anni
Alanko Otto
Arola Topias
Arsalo Markus
Arte Emmiina
Edelman Charlotta
Ekholm Anna
Elamo Rasmus
Elo Waltteri
Engman Jasmin
German Matvei
Grönfors Santeri
Grönroos Emilia
Gullichsen Edvard
Haapala Henrik
Hakala Eerika
Hannonen Onnimanni
Hartonen Vili
Hautamäki Vilma
Heinonen Juho
Helkelä Henrik
Hermansson Eve
Hirvonen Ville
Huovinen Anni
Hyvärinen Aapeli
Iisalo Vilma
Jansson Lotta
Javanainen Julius
Jokiniemi Lotta
Juhala Anna
Jullenmaa Kiia
Kajanki Iida
Karjalainen Leevi
Karunen Joel
Kaski Topias
Keihäs Nea
Kinnala Kalle
Kinnunen Santeri
Kivijärvi Pihla
Koponen Lauri
Korpela Salla
Koski Aada
Koskinen Ella
Koskinen Ellen
Kostamo Juulia
Krug Joonatan
Kupila Lasse
Kytö Miska
Kärkkäinen Joona
Laaksonen Netta
Laine Eero
Lankila Sandra
Lappalainen Tuure
Laur Iris
Laurila Matilda
Lehtniemi Linda
Lehtonen Elina
Leino Aura
Lempinen Tiia
Lepistö Oskari
Liski Rafaela
Lonkainen Anniina
Luimula Emilia
Lukka Sanni
Luntamo Sanni
Lähdekorpi Aino
Matintalo Sofia
Meriö Juho
Mettälä Iida
Moilanen Pokko
Munkki Vili
Mäki Eetu
Mäkimattila Antti
Mäkinen Evert
Mäkinen Julia
Mäkinen Suvi
Naula Roosa
Niemi Joakim
Niemi Rosa
Nousiainen Totte
Nurkkanen Mikael
Näse Jerry
Näsänen Juho
Ojala Tuomas
Oksanen Oliver
Paananen Aku
Pakarinen Akseli
Palmulaakso Juuso
Partanen Luka
Pekola Bea
Puholainen Atte
Radin Raido
Ranta Vilho
Renvall Camilla
Saarinen Juuso
Sainio Julia
Saivosalmi Ella
Salovaara Johannes
Santala Elli
Schrey Wilma
Seitsonen Sirke
Setälä Janette
Siltala Sakke
Suominen Jenny
Suomäki Vuokko
Suotunen Matias
Syrjälä Vilhelmi
Söderblom Roni
Tahkola Oona
Takkinen Markus
Talvitie Antti
Tanttari Jaakko
Tikkala Aino
Torkkeli Juho
Tuominen Veera
Tuomisto Saara
Turta Pauliina
Uurto Maria
Valtanen Kaisa
Valtola Ulla
Valtonen Aapo
Vanto Olivia
Varjonen Jarkko
Varjonen Venla
Ventelä Erika
Vilenius Veera
Vilhonen Olivia
Vilkki Joel
Viro Eerika
Virtanen Aapo
Vuorio Emil
Välimaa Anni
Välimäki Joel
Väänänen Valtteri
Väätäjä Milja
Wilppu Lauri
Äyräs Altti
Lauttakylän lukio
Alho Riina
Aro Heta
Haavisto Lotta-Sofia
Järvenpää Rasmus
Kaasalainen Eemil
Kalmi Henna-Maarit
Karttunen Aada
Kaunistola Henna
Kivipelto Leevi
Koski Anna
Kujansuu Emma
Kyrömäki Milja
Kärki Matias
Lahti Eerika
Leppämäki Eetu
Ljesnjanin Aladin
Lähde Elisa
Meiseri Silvia
Mäkelä Noora
Mäntysaari Helmi
Novakovych Vadym
Nurminen Jemina
Oinonen Miikka
Ojansivu Ilona
Pirkola Veera
Pitkäperko Emmimari
Pohjolainen Iina
Randell Helmi
Seppä Anniina
Seppälä Frans
Silenko Robert
Soo Laura
Suittio Emmi
Syrjänen Heli
Tammark Tauri
Tapio Emmi
Uotila Emma-Sofia
Virta Aaron
Lauttakylän lukio, aikuislinja
Laaksonen Marianne
Sario Ernesti
Vehviläinen Tuomas
Liedon lukio
Aalto Patrik
Aaltonen Jessika
Ajo Elina
Anttila Anniina
Appelgren Asta
Becerra Marin Laura
Dalén Sofia
Draffan Kelly
Elomaa Amanda
Eräpolku Sampo
Etholén Annika (kaksoistutkinto)
Granlund Aino
Gustafsson Kasper
Heininen Eveliina
Heino Marco (kaksoistutkinto)
Heinävaara Otava
Hellgren Joonas
Hirvonen Esko-Hannes
Hoikkala Siiri
Holma Valtteri
Hormalainen Aaro
Huhtaniemi Jenna
Hurme Lina
Häyrinen Olli
Inkinen Eelis
Jalava Noora
Jylhä-Ollila Mikko
Kaipainen Joona
Kaiti Matias
Kallinen Aurora
Kandelin Camilla
Kangasoja Elias
Kauppi Saara
Ketola Jasper
Kolkkala Vertti
Kontulainen Frans
Korpelainen Kaisa
Koskinen Otto
Kyllönen Emilia
Lahtinen Matilda
Lappalainen Eelis
Latvala Anette
Leino Anton
Lindroos Carita
Luoma Ida
Läntinen Rasmus
Markkula Heikki
Matikainen Kiia
Merisaari Miikka
Mitiashin Daniil
Motturi Samuli
Musakka Valerius
Mäkelä Olivia
Niemi Ella
Nylander Milla
Ottelin Ilona
Rahkala Nenna
Rantala Mikael
Ronkainen Miro
Siipola Nella
Suominen Johannes
Söderlund Ida
Söderlund Oskari
Taskinen Sonja
Teuhola Joonas
Varjonen Aaro
Viitamäki Aleksi
Viljakainen Akseli
Virtanen Noora
Wirtanen Ronja
Mynämäen lukio
Aaltoseppä Frans
Ala-Uotila Essimaria
Anttila Anni
Cieslikiewicz Eliza
Hareja Jere
Haukka Kaapo
Heikkinen Emmi
Helala Juuso
Hämäläinen Milla
Iltanen Jasmin
Kauppila Ilmari
Koskivaara Hanna
Kosonen Eemil
Kuusimurto Kia
Kylänpää Mimosa
Laihinen Roosa
Laitinen Mikael
Lehtilä Sara
Leino Veera
Leppimäki Theo
Lindblom Oskari
Marttila Viivi
Palmroth Niklas
Pietilä Nora
Pietilä Tessa
Piilinen Nea
Pöyry Karoliina
Rekola Erika
Rippstein Kosti
Ristinen Milla
Sundman Ida
Suokari Ada
Suominen Sofia
Tamvelius Hannabel
Tanner Veera
Varjonen Leo
Veneskoski Emilia
Vira Juuso
Naantalin lukio
Aaltonen Anni
Adamus Maria
Adolfsson Kristian
Aitamurto Lauri
Akin Olivia
Alander Mari
Alankoja Henna
Anttila Viivi
Astin Wendy
Engström Senni
Erola Veera
Erola Ville
Grundström Sofia
Halme Sara-Sofia
Hartikainen Simeon
Hautala Jade
Heikkinen Tuomas
Hellsten Noora
Hinkkanen Venla
Huhtanen Nea
Hyyrynen Emilia
Hänninen Sara
James Cara
Jaskari Liisa
Juhanmäki Veeti
Järvi Eemeli
Järvi Rasmus
Järvinen Matias
Kallio Matilda
Kataja Milla
Kinnunen Laura
Koskinen Helmiina
Kosonen Amanda
Kosonen Ella
Kunnas Jasper
Kymäläinen Elias
Lahti Nelli
Lamminen Riku
Larkamaa Rosa
Laurikainen Kalle
Lehtiö Liisa
Lehtonen Alisa
Lehtonen Anni
Litokorpi Inka
Liven Emilia
Luukkonen Aino
Makkonen Mikael
Malin Atte
Muikkula Mikael
Muurama Emmi
Neuvonen Noora
Norrdahl Niko
Nyman Sofia
Ojala Onni
Ojanto Niclas
Peltonen Tiina
Piirainen Maria
Pirkkama Siiri
Pohjankukka Milla
Polojärvi Laura
Rantala Karoliina
Rautakoski Daniel
Reponen Aava
Saarinen Atte
Salminen Mikael
Salminen Pietari
Salonen Onerva
Sariola Aino
Saukkola Lotta
Savolainen Ida
Suonpää Saaga
Suvitie Meri-Tuulia
Tikkanen Justina
Toissalo Miiro
Tuominen Eero
Turklin Ida
Uusilehto Elsa
Uusitorppa Lotta
Vainio Juuso
Virta Niko
Vuorio Emma
Välimaa Jere
Wiljanen Ville
Yasin Noor
Yksi opiskelija ei halua nimeään julkaistavaksi.
Nousiaisten lukio
Aalto Eemeli
Ahtonen Patrik
Airikki Atso
Alho Tuomas
Arajärvi Joonas
Eskelinen Pyry
Glorioso Mikko
Grönlund Rasmus
Haapaniemi Henna
Heininen Sonja
Heinonen Santeri
Hietikko Niklas
Huhtakangas Minja
Huhtasalo Niilo
Huitti Santeri
Kainu Akseli
Karjalainen Viljami
Karru Sami
Kaunisto Ilari
Kolu Sissi
Koskinen Verner
Kosunen Emma
Kotilainen Karoliina
Kulmala Santeri
Laakso Joona
Laaksonen Jimi
Laamanen Pihla
Lahti Joona
Laurén Kristian
Leino Jesse
Leino Samuli
Levanen Matias
Lintunen Linda
Lumiainen Anni
Malinen Miro
Mankinen Emilia
Marttila Oona
Meriö Aapo
Mäkelä Laura
Mälkiä Milja
Niemelä Tomi
Niemi Nuutti
Nuotio Matias
Nurminen Nea
Oinonen Ellinoora
Palviainen Oona
Pelto-Klemelä Emma
Pihanperä Venla
Plit Jesse
Porkola Kasperi
Ranta Matias
Ranta Viljo
Rantasalo Karla
Rantasalo Kerttuli
Reiman Veeti
Rousku Samuli
Ruohomäki Rasmus
Rustholkarhu Niklas
Saarelma Anni
Saarinen Milla
Saikkonen Samppa
Sainio Fanni
Salminen Emmi
Salo Tuukka
Sivonen Aaro
Sopola Kiia
Stenroos Atte
Suominen Nea-Maria
Taalikka Siiri
Tamminen Mikael
Tervonen Jonni
Tirronen Saana
Tuhkanen Vilma
Tuominen Anni
Uotila Aapo
Valtonen Essi
Vihantola Eemeli
Virmajoki Ville
Vuorela Heini
Ylikylä Alexandra
Översti Laura
Paraisten lukio
Byskata Lina-Maria
Hakalax Kasimir
Jansson Niklas
Johansson Melina
Johansson Viktor
Järvenpää Jenni
Kosklin Emma
Laiho Elias
Mäntyniemi Ossi
Niinikoski Emil
Pajula Maija
Sandberg Sebastian
Silanterä Nestori
Svegin Elias
Toukola Olivia
Lahti Victoria
Pargas svenska gymnasium
Aaltonen Venla
Aspelin Simon
Backlund Sofie
Björkroth Kajus
Ehrnrooth Kane
Eriksson Alexander
Flinckman Lukas
Jahnsson Martin
Karlsson Jimmy
Lastuniemi Julia
Lindblom Wilma
Lindqvist Mira
Möller Ingrid
Nygård Rebecka
Nyström Anna
Pettersson Elin
Rask Anna
Rekilä Linnea
Rekilä Ronja
Rosenlund Saga
Rönnholm Christoffer
Frank Valentina
Friman Simon
Fröjdö Kasper
Glader Ellen
Heikinheimo Markus
Heinonen Niklas
Henriksson Alex
Holmén Wanja
Leham Alfons
Salminen Minea
Salo Wilma
Silfver Ida
Sonntag Daniela
Söderblom Axel
Söderholm Ida-Maria
Söderlund Isabella
Turkki Linn
Veijalainen Ida
Venho Hubert
Virtanen Elvira
Westerlund Wilma
Wikman Ellen
Winqvist Evelyn
Perniön lukio
Alaranta Aino
Erjala Saara
Harjunpää Leevi
Hietaranta Frans
Honkanen Aleksi
Kaartinen Kaisa
Kanerva Sampsa
Laakso Aleksanteri
Laakso Milla
Lindholm Mikael
Löflund Noora
Muuri Saara
Nilsson Julia
Nurmi Ella
Oksanen Ilkka
Partanen Daniela
Peltonen Eerik
Piispa Alina
Rautio Mikaela
Saaristo Veera
Sallinen Sirja
Salmelin Vella
Salminen Santeri
Sipovaara Santeri
Toivonen Olli
Wikström Marlena
Raision lukio
Aaltonen Axel
Allegue Jasmine
Berg Pietro
Dyrendahl-Nyblin Vera
Eklund Anna (kaksoistutkinto)
Grönblom Otto
Haka Julia
Halmetoja Esra
Heikkilä Leevi
Heininen Minnie
Heino Nelli
Heiskari Jyri
Hodzic Adna
Hovinen Joonas
Hämäläinen Joona
Järvenpää Rasmus (kaksoistutkinto)
Kaila Antti
Kallio Elmeri
Kalliomäki Niilo (kaksoistutkinto)
KankareIda-Sofia
Karppinen Roope (kaksoistutkinto)
Katunpää Oona
Kjeldsen Oskar
Kleme Roni
Koivisto Juho (kaksoistutkinto)
Korhonen Pauli
Kosonen Silja
Kouru Susanna
Kuivalainen Joona
Lahtinen Nelli
Laihonen Juha
Laine Sonja
Lehto Olivia
Lehtomäki Luke
Lilja Nea
Limnell Jonna
Lindfors Roosa
Lindgren Rasmus
Linte Ninette
Lohva Elisa
Lumento Ossi
Lumento Ulla
Löfgren Noah
Löytökorpi Santeri
Mannevuo Valma
Murto Jenna
Mäkelä Otto
Mäki Aaro
Mäkinen Wilma (kaksoistutkinto)
Mäntylä Noora
Nikula Eemeli
Nordblad Netta
Nurmela Tuukka
Nyman Kaisa
Oikarainen Jere
Paavola Valtteri
Paloluoma Sami
Paukku Annika
Pennanen Lenni
Piitulainen Pinja
Puoskari Olli
Pylkki Maija
Rakkolainen Antton
Rantanen Essi (kaksoistutkinto)
Rautio Severi
Ronkainen Millalotta
Rämö Jimi
Saari Sara
Saarinen Ella
Siikakoski Tiitus
SildTõnis Joosep
Sillanpää Jan-Emil (kaksoistutkinto)
Silván Tytti (kaksoistutkinto)
Stenvall Vera
Suominen Ilona
Suro Aleksi
Tirronen Janne
Tuohimaa Julia
Tuominen Katariina
Tähtinen Konsta
Uotila Veeti-Pekka (kaksoistutkinto)
Vaaranen Ronja
Vanhalukkarla Jaro
Varjo Emil
Vartiainen Vili
Venho Julia
Vigren Frans
Viinikka Lotta
Vuorela Roni
Vyyryläinen Ella
Vähä-Eskeli Silja
Vänttinen Camilla
Wessberg Tomas (kaksoistutkinto)
Winberg Oscar
Suomen Kristillinen Yhteiskoulu
Iljanto Joel
Joskitt Elvi
Kuirinlahti Helmi
Lindblom Amos
Rosen Jessica
Saarinen Saara
Santa Janette
Vehkavuori Mandi
Huom!
18.5. kello 11.10 Paimion listaa korjattu. 
19.5. kello 15.40 Puolalanmäen lukion yhden ylioppilaan kirjoitusasua korjattu.