Uudenkaupungin poliisiaseman asiakaspalvelu on jatkossa auki vain kahdesti viikossa

0
Arkistokuva

Kesä tuo muutoksia Lounais-Suomen poliisilaitoksen asiakaspalvelun aukioloaikoihin niin poliisipäivystyksessä kuin lupapalveluissa. Uudenkaupungin ja Salon poliisiasemilla kyse on pysyvistä muutoksista. Uudenkaupungin poliisipäivystys palvelee nyt kahtena päivänä viikossa entisen neljän sijaan.

– Toimenpiteillä pyrimme siihen, että asiakkaat saavat ilmoitettuina aukioloaikoina aina häiriötöntä palvelua. Muuna aikana pystymme kohdentamaan käytettävissä olevaa resurssia paremmin muun muassa rikostutkintaan, kertoo rikosylikomisario Juha Kainonen Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Päivystysmuutosta on vauhdittanut asioinnin siirtyminen myös poliisiasioissa verkkoon aiempaa enemmän.

Lisäksi Uudenkaupungin poliisiasema on kokonaan suljettu heinäkuun ajan. Akuuteissa tilanteissa poliisi neuvoo aina soittamaan hätänumeroon 112.