Aada Vuoriaho heitti moukaria 51,42

0
Arkistokuva

Jo kauden kolmas yleisurheilun seuranennätys kirjattiin listalle Aada Vuoriahon heittäessä Turun tiistaisessa Tilastopajacupissa moukaria 51,42. Näin Aada paransi omissa nimissään ollutta 15-tyttöjen kolmen kilon rautapallon tulosta hurjat neljä metriä.

Heittorintamalla kunnostautui myös 12–vuotias Sara Honkakangas omalla keihäsennätyksellään 31,54.

11-tyttöjen 150 metrillä Jasmin Vaskelainen kellotti 22,26. Tätä matkaa ei seuraennätyslistalta löydy, mutta tuskin kovempaa menoa on Jyskeen tytöiltä nähty. Noel Raiskinmäki hyppäsi 11-sarjassa pituutta ennätystään sivuavasti 4,19.

13-tyttöjen 1000 metrillä 11-vuotias Neela Ihanmäki lähenteli ennätystään ajalla 3.30,94 ja myös Sara Honkakankaan aika 3.34,98 toi kutsun Paavo Nurmi Gamesien yhteydessä maanantaina juostavaan 13-tyttöjen kilpailuun.

Keskiviikkoisissa Motonet GP-kisoissa Jyväskylässä Joni Vainio-Kaila joutui viime vuoden tilastojen mukaan tehdyssä eräjaossa kilpailemaan B-erässä, jonka hän voitti ylivoimaisesti ajalla 49,07. Aika on seitsemän kymmenystä miehen vuodentakaista noteerausta parempi.

Samoissa kisoissa Ilmari Vuorela kilpaili 200 metrillä niin ikään B-erässä ollen neljä kymmenystä parhaastaan jääden neljäs ajalla 23,17.