Ilkivaltaa Särkijärven uimarannalla

0
Helteet hellivät Särkijärven uimareita heinäkuun lopulla vuonna 2019. Arkistokuva

Laitilan kaupungin liikuntatoimi kertoi maanantaina Facebook-sivullaan, että ilkivalta juuri kunnostetulla Särkijärven uimarannalla on lisääntynyt. Laiturilla on mopoiltu, rantaa pilattu mönkijöillä, laiturin penkkejä rikottu, pelastuvenettä käytetty luvatta, pelastusrenkaita heitetty minne sattuu ja grillauspaikkaa tuhottu.

– Tullaan sitten lopulta siihen että pitää pohtia kannattaako meidän jatkossa kuunnella kaupunkilaisten toiveita ja kehittää ollenkaan jos kuitenkin kaikki vaan rikotaan ja käytetään väärin? liikuntatoimen Facebook-päivityksessä kysytään.

Päivityksessä harmitellaan sitten, että ilkivallan tekijöiden törppöilystä kärsivät kaikki.

– Kaikki korjauksiin menevät aika ja kulut, ja mahdolliset kameravalvonnan lisäämisen kulut ynnä muut ovat tietenkin pois myös muilta liikuntapaikoilta ja uimarannoilta. Kannattaa muistaa se.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here