Ilkivaltaa Särkijärven uimarannalla

0
Helteet hellivät Särkijärven uimareita heinäkuun lopulla vuonna 2019. Arkistokuva

Laitilan kaupungin liikuntatoimi kertoi maanantaina Facebook-sivullaan, että ilkivalta juuri kunnostetulla Särkijärven uimarannalla on lisääntynyt. Laiturilla on mopoiltu, rantaa pilattu mönkijöillä, laiturin penkkejä rikottu, pelastuvenettä käytetty luvatta, pelastusrenkaita heitetty minne sattuu ja grillauspaikkaa tuhottu.

– Tullaan sitten lopulta siihen että pitää pohtia kannattaako meidän jatkossa kuunnella kaupunkilaisten toiveita ja kehittää ollenkaan jos kuitenkin kaikki vaan rikotaan ja käytetään väärin? liikuntatoimen Facebook-päivityksessä kysytään.

Päivityksessä harmitellaan sitten, että ilkivallan tekijöiden törppöilystä kärsivät kaikki.

– Kaikki korjauksiin menevät aika ja kulut, ja mahdolliset kameravalvonnan lisäämisen kulut ynnä muut ovat tietenkin pois myös muilta liikuntapaikoilta ja uimarannoilta. Kannattaa muistaa se.