Laitila Business Race -yritysrastit saavat nuoret liikkeelle torstaina

0
Oppilaat kiertävät yritysrasteja Laitilassa torstaina.

Laitilan kaupungin keskustan kaduilla on torstaina tavanomaista vilkkaampaa, kun kutosluokkalaiset ja yläkoululaiset jalkautuvat suorittamaan Laitila Business Race -yritysrasteja. Yritysrastitapahtuma on osa perusopetuksen ja lukion yrittäjyyskasvatusta, jonka tarkoituksena on työelämän ja yrittäjyyden tuntemuksen lisääminen ja työelämävalmiuksien kehittäminen.

Rastien suunnittelusta ja järjestämisestä vastaavat lukion toisen vuoden opiskelijat yhdessä yrittäjien kanssa. Tapahtuman aikaansaaminen on kokonaisuudessaan yhteistyön tulos, jossa kaupungin eri toimijat, opiskelijat ja Laitilan-Pyhärannan yrittäjät ry suunnittelevat ja toteuttavat päivän.

Päivän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomioita koronaturvallisuuteen porrastamalla rastien suorittamista ja toteuttamalla rastipisteitä ulkosalla sisätilojen sijaan.