Laitilan lukio menestyi lukiovertailussa loistavasti

0
Laitilan lukiossa ensi syksynä aloittavat ensimmäisen vuoden opiskelijat suorittavat opintonsa uuden opetusuunnitelman mukaisesti. Uskonnon, filosofian, psykologian ja terveystiedon opettaja Kristiina Laihonen ja rehtori Tomi Kangas ovat yhdessä muiden opettajien ja opiskeluhuollon henkilöstön kanssa olleet laatimassa uutta opetussuunnitelmaa.

Laitilan lukio oli pienten lukioiden joukossa Varsinais-Suomen toiseksi paras. Kaikkien maakunnan lukioiden joukossa sijoitus oli neljäs.

– Se on jopa vielä hienompi saavutus kuin kakkossija. Se kertoo hyvin lukion opetuksen tasosta ja oppilaiden kehittymisestä, lukion rehtori Tomi Kangas sanoi.

Sijoitukset perustuvat STT:n tekemään vertailuun, jossa verrattiin yhdeksännen luokan päättötodistuksen arvosanoja ylioppilaskirjoitusten pakollisten aineiden arvosanoihin. Varsinais-Suomessa pienten lukioiden ykkönen oli Someron lukio, isojen lukioiden puolestaan Katedralskolan i Åbo.