Liikuntatoimen avustuksia myönnettiin yhteensä hieman yli 25 000 euroa

0
Arkistokuva

Sivistysvaliokunta jakoi liikuntatoimen perus- ja kohdeavustukset sekä kenttämäärärahat. Perusavustuksilla tarkoitetaan seuran perustoiminnan kulujen kattamista. Niiden myöntämisessä painotetaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Laitilan kaupungin liikuntatilojen vuokraamisesta koituvia kustannuksia ei hyväksytä perusavustuksen kustannuksiksi. Perusavustuksia myönnettiin yhteensä 17 000 euroa.

Kohdeavustusta myönnetään lasten ja nuorten harrastustoiminnan lisäämiseen haja-asutusalueella, soveltuvan liikunnan kehittämiseen ja lisäämiseen, varttuneen väen liikunnan lisäämiseen ja koronan torjumisesta syntyneisiin materiaalikustannuksiin, joita on saattanut tulla esimerkiksi käsidesin hankkimisesta. Kohdeavustuksia annettiin noin 3 580 euroa. Yhtä hakuajan jälkeen tullutta hakemusta ei hyväksytty.

Kenttämäärärahaa jaetaan haja-asutusalueiden liikunta- ja harrastusolosuhteiden parantamiseen ja ylläpitämiseen. Sitä voivat hakea muun muassa kyläyhdistykset ja vanhempainyhdistykset. Kenttämäärahoja myönnettiin yhteensä 5 000 euroa.

Liikuntatoimen avustukset

 

Perusavustukset

Laitilan Jyske 13 500 euroa

Laitilan Ratsastajat 1 500 euroa

Team West Coast Power 1.500 euroa

Kukon Tikka 500 euroa

Kohdeavustukset

Laitilan Ratsastajat 500 euroa

Laitilan Jyske Yleisurheilujaosto 1 500 euroa

Laitilan Jyske Jääurheilujaosto 1 300 euroa

Laitilan Jyske Salibandyjaosto 280,36 euroa

Hakuajan jälkeen tullutta hakemusta ei hyväksytä.

Kenttämäärärahat

Laitilan Ratsastajat ry 1 500 euroa

Itäkulman nuorisoseura 800 euroa

Soukaisten kyläyhdistys 250 euroa

Kotiseutuyhdistys Suhina 750 euroa

Suontaan kyläyhdistys 400 euroa

Seppälä-Kouman kyläyhdistys 1 300 euroa