Lukion rehtoriksi valittiin Kimmo Jalonen

0
Laitilan uudeksi rehtoriksi valittiin Kimmo Jalonen. Arkistokuva. Solina Saarikoski

Laitilan sivistysvaliokunta valitsi tiistaina lukion rehtoriksi filosofian lisensiaatti Kimmo Jalosen. Päätöksen perusteluissa todetaan Jalosen osoittaneen hyvää pedagogista osaamista sekä lukiokoulutuksen tuntemusta.

– Jalosen esimieskokemuksen ja hallinnon tuntemuksen kuvaillaan perusteluissa olevan viran menestyksellisen hoitamisen kannalta erittäin soveltuvat ja osoittavat kykyä sitoutuneeseen henkilöstöjohtamiseen. Jalosen kerrotaan aiemmissa virkatehtävissään osoittaneen muutosjohtamisen taitoja, Laitilan kaupunki tiedottaa.

Lisäksi Jalosen eduksi katsottiin perehtyneisyys digitaalisiin oppimisympäristöihin sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Hakemuksia virkaan saapui kaikkiaan seitsemän. Heistä haastateltiin Jalosen lisäksi filosofian maisterit Joe Kuusisto ja Jukka Taipale sekä filosofian kandidaatti Matti Yrjänä.