Valmet Automotive tehostaa rekrytointiaan kesällä

0
Valmet Automotive panostaa sähköiseen liikenteeseen. Kuva: Valmet Automotive

Valmet Automotive on alkuvuoden aikana rekrytoinut verkkokampanjoilla 650 uutta työntekijää auton- ja akunvalmistukseen. Tuhannen henkilön tarpeesta on jo yli puolet täytetty, mutta molemmille liiketoimintalinjoille tarvitaan lisähenkilöstöä jo elo-syyskuussa. Siksi verkossa tapahtuvaa rekrytointikampanjointia lisätään edelleen kesän aikana.

Maaliskuussa alkaneen kampanjan myötä autonvalmistuksessa on aloittanut 350 henkilöä. Kiinnostus Valmet Automotiven tehtäviin on ollut hyvällä tasolla, ja hakemuksia on tullut runsaasti. Tällä hetkellä autonrakentajien tehtäviä on avoinna runsaat 200, joista yli 100 tarvitaan tuotantoon jo elo-syyskuun aikana.

Ensimmäistä kertaa Valmet Automotive hakee samalla kampanjalla henkilöstöä kahdelle eri liiketoimintalinjalle. Akunvalmistukseen Salon ja Uudenkaupungin akkutehtaille on tänä vuonna rekrytoitu 300 henkilöä, näistä lähes joka viides on toimihenkilö. Akunrakentajien tehtäviä on edelleen avoinna noin 200, ja lisähenkilöstöä tarvitaan jo pian kesälomien jälkeen.

Merkittävän suuren henkilöstötarpeen täyttäminen kesän lomakauden aikana ja tilanteessa, jossa kilpailu työntekijöistä Suomessa kiristyy, edellyttää verkossa tapahtuvan rekrytoinnin tehostamista. Siksi sekä auton- että akunvalmistuksen rekrytoinnin näkyvyyttä verkossa päivitetään ja laajennetaan kesän aikana.

Autonrakentajille julkaistu infosivusto www.autotehtaansankarit.fi ja akunrakentajien vastaava sivusto www.heippafossiilit.fi päivitetään osittain. Molemmat liiketoimintalinjat uudistavat myös verkkomainontaansa, ja Valmet Automotiven rekrytointikumppanina toimiva StaffPoint toteuttaa akunvalmistuksen rekrytointia tukevan boostauskampanjan verkossa.

Rekrytoinnissa Valmet Automotive hakee tuotanto-, tuotannontuki- ja asiantuntijahenkilöitä vakituisiin työsuhteisiin. Sekä auton- että akunrakentajan hakulomakkeisiin pääsee Valmet Automotiven verkkosivujen kautta osoitteessa www.valmet-automotive.com. Valmet Automotive kouluttaa kaikki henkilöt tehtäviinsä.