Ville Aerila uskoo keskustelun palaamiseen

0
Yhteinen Pyhäranta -yhteislistalta pääsivät läpi Pauli Laivo (vas.), Mika Alitalo, Heidi Arvonen, Tino Halminen, Helka Huttela, Ville Aerila, Miikka Roos, Piia Gottschalk, Jyrki Nurmi, Lauri Juhola, Anna Kim, Juha Saarnio ja Hannele Koivula. Kuva on otettu ryhmän vaalivalvojaisissa.

– Vilpittömän yllättynyt, Pyhärannan ääniharava Ville Aerila sanoi vaalituloksen ratkettua.

78 ääntä saanut Aerila lähtee tuloksellaan toiselle valtuustokaudelle. Aiemmin kokoomusta edustanut 35-vuotias sähköalan yrittäjä ja maanviljelijä siirtyi 2019 silloin perustettuun Yhteinen Pyhäranta -ryhmään.

– Tulen ajamaan niitä asioita, joita olen luvannut: avoimuutta, faktoihin perustuvaa päätöksentekoa sekä kuntalaisten kuulemista. Uskon, että keskustelu palaa valtuustoon.

Aerilan mukaan Pyhärannan on tärkeää tehdä itsestään houkutteleva asuinpaikka erityisesti nuorille perheille.

– Nurkat on laitettava siihen kuntoon, että se onnistuu. Esimerkiksi Laitilassa tässä on onnistuttu, uskallettu lyödä rahaa tiskiin kun tarvitaan ja se on nyt hyvin houkutteleva asuinpaikka perheille.

Aerila asuu Polttilassa. Perheeseen kuuluvat vaimo sekä 7- ja 4-vuotiaat lapset.