Haastepyöräily-kampanja päättyi – Laitila sijoittui toiseksi keskikokoisten kaupunkien sarjassa

0
Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Laitila sijoittui Haastepyöräily-kampanjassa toiseksi keskikokoisten kaupunkien sarjassa. Voiton vei ylivoimaisesti Huittinen 211 337 kilometrillä. Laitilassa kilometrejä kertyi 87 502.

Pyhäranta sijoittui pienten kuntien sarjassa kahdeksanneksi. Pyhärantalaiset liikkuivat yhteensä 11 861 kilometriä. Pienten kuntien sarjan voitti Karvian kunta.

Tämän vuoden Haastepyöräily kampanjassa poljettiin 1 405 016 pyöräilykilometriä, joka on lähes 500 000 kilometriä enemmän kuin viimevuonna. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja. ja kirjausvihkoja oli käytössä osassa kunnissa.

Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily -kampanjassa on mukana 33 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin tai kunnan asukaslukuun.