Hantlan kesäkonsertti tarjoaa voimalauluja koronan keskellä

0
Hannulassa järjestetään venetsialaisviikonloppuna kesäkonsertti, jonka nimi on Kyll met tämä Hantlata! Voimalauluja koronan keskellä.

Pyhärannan Reilassa toimivan Konsertti- ja taideyhdistys Hantlan väki tarjoaa viime vuoden tauon jälkeen yleisölleen kesäkonsertin lauantaina 31. heinäkuuta kello 16. Se on antanut konsertille tilannetta kuvaavan nimen ”Kyll met tämä Hantlata! Voimalauluja koronan keskellä.”

Konsertin esiintyjät ovat säestäjää lukuun ottamatta oman talon väkeä: Ooppera Skaalan ja Qvidja Eventsin taiteellinen johtaja, mezzosopraano Essi Luttinen, Saksassa freelancerina ja laulupedagogina toimivan mezzosopraano Laura Nykänen ja Sami Luttinen, joka on runsaat parikymmentä vuotta toiminut Düsseldorfin Deutsche Oper am Rheinin ykkösbassona sekä kevyen musiikin upeista tulkinnoista tunnettu baritoni Sauli Luttinen. Laulajia säestää pianotaiteilija Janne Hovi, hänkin monen vuoden tuttavuus Hantlan konserteista.

Ohjelman säveltäjänimistä mainittakoon Gustav Mahler, Ludwig van Beethoven, Oskar Merikanto, John Lennon, Lasse Dahlquist sekä Sami ja Sauli Luttinen. Tilaisuudessa noudatetaan koronavirustartuntojen torjuntaohjeita ja -määräyksiä.

Lippuja saa portilta tai Hantlan nettikaupasta.