Henkilöauto ja kuorma-auto kolaroivat Laitilassa – Uudessakaupungissa risteyskolari ja peräänajo

0
Arkistokuva

Keskiviikkoaamuna kello 5.25 aikaan henkilöauton kuljettaja ajoi Kaivolantietä Eurantien suuntaan, kun kulkusuunnastaan katsottuna oikealta hänen eteensä piha-alueelta kääntyi kuorma-auto.

Kuorma-auton kuljettaja ei ollut havainnut ajoissa vasemmalta 80 km/h:n nopeudella ajavaa henkilöautoa sillä seurauksella, että henkilöauto törmäsi kuorma-auton vasempaan takakulmaan. Törmäyksessä ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Risteyskolari Uudessakaupungissa

Maanantaina kello 15.30 aikaan Turuntien ja Koveronnummentien risteyksessä tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari.

Henkilöautoa kuljettanut mieshenkilö oli ajanut Koveronnummentietä tarkoituksenaan ylittää Turuntie ja jatkaa ajoa Samppanummentielle. Koveronnummentiellä on väistämisvelvollisuutta osoittava Stop-merkki.

Henkilöauto oli pysähtynyt risteykseen. Lähtiessään ylittämään risteystä kuljettaja ei ollut havainnut ajoissa vasemmalta risteykseen ajavaa henkilöautoa sillä seurauksella, että ajoneuvot törmäsivät toisiinsa.

Auringon häikäisemä autoilija ajoi toisen auton perään Uudessakaupungissa

Maanantaina kello 19 aikaan Uudessakaupungissa Levysepäntien ja Raumantien liikennevaloissa tapahtui peräänajokolari.

Pakettiauton kuljettaja ei ollut havainnut vastaan paistavan auringon vuoksi liikennevalojen vaihtumista punaiseksi eikä edessään ajavan henkilöauton pysähtymistä sillä seurauksella, että törmäsi henkilöauton perään.

Henkilöautossa olleista loukkaantui lievästi kolme henkilöä. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Suojatiemerkki nurin Uudessakaupungissa

Keskiviikkona kello 14.35 aikaan henkilöauton kuljettaja ajautui Vakka-Suomenkadulla S-marketin edustalla olevan suojatien kohdalla kulkusuunnastaan katsottuna tien oikean puoleiselle penkalle ja ajoi henkilöautollaan suojatiemerkin yli.

Kuljettaja poistui paikalta pysähtymättä. Ajoneuvon rekisteritunnus on poliisin tiedossa ja tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Törkeä rattijuopumus Taivassalossa

Maanantaina puolenyön aikaan poliisi sai useita ilmoituksia Taivassalossa vaaratilanteita aiheuttaneesta henkilöautosta. Auto oli seilannut ajoradalla ajautuen vastaantulevien kaistalle ja melkein ojaan.

Poliisi tavoitti ja otti kiinni henkilöautoa kuljettaneen naisen Tuomoistentiellä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 3,09 promillea. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.