Lähetä kuva hauskasta tienvarsikohteesta

0
Oletko bongannut tämän rouvan Soukaistentien varressa? Mitä muita bongauksia olet tehnyt?

Laitilan Sanomat haastaa lukijat bongailemaan hauskoja maiseman piristyksiä kyliltä ja kaduilta. Tämä kuvan rouva istuskelee Soukaistentien varressa ja seurailee ohikulkijoita.

Samantyyppisiä hahmoja on tehty muuallekin, oletko nähnyt vastaavia? Entä hienoja kukkaistutuksia tai muita kohteita, jotka ilahduttavat ohikulkijoita? Kuvaa hauska kohde ja lähetä kuva meille sähköpostilla osoitteeseen toimitus@laitilansanomat.fi

Julkaisemme bongauskuvia kesän mittaan. Toimituksen raati valitsee kaikista kuvista kolme hauskinta ja nämä kuvaajat palkitaan yllätyspalkinnolla elokuun lopussa. Laita siis sähköpostiin kuvan lisäksi myös oma nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Ilahdutetaan laitilalaisia hauskoilla kuvilla!