Nämä värit -konsertti tuo Tipulaan kiinnostavia vieraita

1
Tipulan talon vanhin osa on rakennettu 1890.

Tipulassa järjestetään sunnuntaina 1. elokuuta kello 16 Nämä värit -konsertti. Konsertin ohjelma levittäytyy teatterilauluista kuuluisimpien suomalaisten runoilijoiden runoihin. Laulut maalaavat kuvaa elämän kulusta nuoruuden vaaleanvihreällä, rakkauden punaisella ja lähdön kirkkaan keltaisella.

Konsertissa esiintyy pianisti Anu Silvasti. Syyskaudella häntä voi kuulla myös Savoy-teatterin West Side Story -musikaalissa ja Suomen Kansallisoopperan The Phantom of the Opera -musikaalissa.

Laulusolistina on Ulla Renko, jolla on pitkä ura muun muassa jazz-yhtyeiden ja big bandien solistina sekä teatteri- ja lied-laulajana. Trion kolmas jäsen on sellisti Antero Manninen, Sinfonia Lahden sellisti ja Apocalyptica -yhtyeen perustajajäsen.

Keväällä 2021 perustettu Tipulan kulttuuriyhdistys ry edistää kulttuuria ja kulttuurialan ammattilaisten toimintamahdollisuuksia. Yhdistys järjestää tapahtumia, konsertteja ja leirejä. Toiminta keskittyy vuonna 1890 rakennetulle pienviljelystilalle Tipulaan, joka sijaitsee Laitilan Mudaisten kylässä osoitteessa Vallijärventie 56.

Muokattu 26.7. klo 6.40: Lisätty tekstiin tieto, että konsertti on sunnuntaina 1.8. kello 16
.

Kommenttien lisääminen on estetty.