Rantatiellä paloi autotalli – Maanantaina maastopalo Kodisjoentiellä

0
Arkistokuva.

Torstaiyöllä ennen kahta pelastuslaitos sai hälytyksen ja lähti sammuttamaan rakennuspaloa Pyhärantaan Rantatielle. Palossa tuhoutui erillinen autotalli. Asuinkiinteistölle ei tullut vahinkoa.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Viranomaiset selvittävät tulipalon syttymissyytä.

MAANANTAINA iltapäivällä ennen neljää palokunta lähti sammutustöihin Pyhärantaan, jossa paloi maastoa Kodisjoentien läheisyydessä. Kahdeksan yksikköä sammutti maastopaloa noin 150 metriä pitkällä ja 50 metriä leveällä alueella.

PELASTUSLAITOS tiedotti keskiviikkona saaneensa iltapäivällä puoli viiden maissa tehtävän joutsenen pelastamiseksi Niittuluodonkurkulta Uudestakaupungista. Pulassa ollut joutsen osoittautui valkoiseksi muovikanisteriksi, joten pelastuslaitoksella ei ollut tehtävää.