Rokki raikasi jälleen suulissa – Ensi vuonna on edessä kymppijuhlat

0
Legacyn Jussi Piirainen tyylittelee Black Sabbath-yhtyeen Paranoidin funk-versiota Ruoholan konesuulissa. Taustalla itse isäntä Pasi Ruohola ja Jani Kämäräinen. Jouni Kangas basson varressa lymyilee taustalla. Kuvat: Esa Urhonen

Ari Anteroinen

Pyhärantalainen Pasi Ruohola järjesti Pyhärannan Santtiolla jo yhdeksännen kerran kotitilansa pihasuulissa hyvinkin kotikutoisen, mutta tunnelmaltaan mainion Suulirock-tapahtuman.

– Nyt oli bändejä tarkoituksellisesti vähemmän, jotta aikaa saatiin enemmän suosituille jameilla, Ruohola avasi.

Nuo kolme bändiä olivat laitilalainen Iwan, isännän oma bändi Legacy ja turkulainen Soppaluu, joka paiskoi menemään The Allman Brothersin hengessä.

Suulirock houkutteli paikalle pitkälti toistasataa kuulijaa. Porukka intoutui myös tanssahtelemaan, eikä vain nököttänyt istuimillaan.

– Aina on paikalle saapunut porukka tykännyt meiningistä siinä kuin soittajatkin. Niin nytkin. Homma sujui tosi hyvin ja porukar olivat tyytyväisiä, iloitsi Ruohola.

Suulirockin isäntä jakoi kehuja myös fiksusti käyttäytyneelle yleisölle.

– Erikoiskiitos heille! Täällä ei ole koskaan ollut mitään järjestyshäiriöitä.

Ensi vuonna on edessä juhlavuosi ja kymmenes kerta. Joko on ajatuksia sen suhteen?

– En tiedä vielä, mitä on luvassa. Joitain ajatuksia kenties on. Mutta pidetään tämä nyt kuitenkin edelleen tällaisena pienenä tapahtuma, pyöritteli Ruohola.

Rokkiehtoon buffettipuolesta vastasi Partiolippukunta Pyhärannan Korpiankkurit keräten varoja toimintaansa.

– Sekin puoli toimi hyvin, kehaisi Ruohola vielä.