Asfalttitöitä Kasitiellä, Salontiellä ja pyörätiellä Eurantien varressa

0
Tällä viikolla asfaltoidaan Laitilassa, mikä hidastaa liikennettä. Arkistokuva: Jane Iltanen

Tienpäällystystöitä jatketaan elo-syyskuun vaihteessa valtatiellä 8 Laitilassa väleillä Lemmi–Katinhäntä ja Laitila–Varhokylä. Laitilassa päällystetään myös Salontien itäpäätä ja kantatien 43 varrelta jalankulku- ja pyöräilytietä välillä Ilomäentie–Matikankuja.

Liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.