Kunniakierroskeräys alkoi– Laitilan Jyske osallistunut keräykseen jo 37 kertaa

0
Kunniakierroksen lähtöviiva täyttyi keräyksen kohderyhmästä, yleisurheilua harrastavista nuorista.

Laitilan Jyskeen tämänvuotisen Kunniakierros -tapahtuman lähtölaukaus ammuttiin maanantaina Laitilan keskusurheilukentällä. Lähtölaukauksen ampujana oli tuttuun tapaan Jyskeen kunniajäsenten vanhin ja lähettäjien grand old man Eero Kaira , jonka listalta löytyi 950 euron edestä yksityisten, yhteisöjen ja yritysten tukinimiä.

Maanantainen tapahtuma oli vasta keräyksen alku ja se jatkuu kesän loppuun asti yleisurheilevien nuorten ja lajin ystävien toimesta. Kannattaa siis raottaa kukkaroa kun kerääjä ottaa yhteyttä. Eikä tarvitse tavoitella Eero Kairan mahtisummaa vaan jokainen 15 euronkin tuki on arvokas. Käteismaksuja ei kerätä vaan luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja seurojen varaihankinta- ja kuntoliikuntatapahtuma, jolla vuodesta 1982 alkaen on kerätty varoja yleisurheilun nuorisotyöhön.

Jyske on ollut mukana 37 kertaa yhteiskeräystuloksen ollessa reilut 180 000 euroa. Jyske onkin kokonaistuloksessa Varsinais-Suomen piirin ykkösseura, parikymmentätuhatta jopa Turun Urheiluliittoa edellä. Muut piirin seurat eivät ole keräyshistorian aika kuusinumeroisille luvuille yltäneet.