8-tien Yrityskeskukseen 700 000 euron peruskorjaus – Tekninen valiokunta valitsi urakoitsijat

0
Laitilan vaakunassa komeilee kukko.

Laitilan tekninen valiokunta valitsi 8-tien Yrityskeskuksen ilmanvaihtojärjestelmän saneerauksen automaatiourakoitsijaksi Assemblin Oy, lv-urakoitsijaksi Uudenkaupungin Rakennus-Putkitus Oy ja sähköurakoitsijaksi JMT-Service Oy.

Yrityskeskuksen saneerauksiin on varattu tämän vuoden talousarvion investointiosassa 400 000 euroa. Lisäksi ensi vuodelle esitetään 300 000 euron investointimäärärahaa. Tavoitteena on peruskorjata rakennuksen lvis-tekniikka sekä poistaa akustiikkalevyt sisäilman parantamiseksi.

Saneeurauksessa uusitaan ilmanvaihtojärjestelmä koneineen, kanavineen ja päätelaitteineen. Lisäksi uusitaan käytävien laskettu katto valaisimineen. Ravintolan tiloihin asennetaan oma ilmanvaihtokone. Saneerauksen yhteydessä uusitaan myös turva- ja merkkivalaistus, jotta se täyttää nykymääräykset. Lisäksi valaistuksen led-valaisimet vaihdetaan ja ilmanvaihtojärjestelmään tehdään varaus maakylmän käytölle.

8-tien Yrityskeskuksessa kaupungin yrityksille vuokraamia toimistotiloja, neuvotteluhuoneita sekä muita yhteisiä tiloja. Yrityskeskuksessa on muun muassa Ukipoliksen ja Laserkeskuksen toimistotiloja. Ravintolatilassa toimii Lounaskahvila Wilhelmiina&Waltteri.